Kategorier
Public Tilbud

Vil du med på slankekurs?

Jeg er kommet til at tage et par kilo på i løbet af de sidste par år, og de sidder på maven. Det startede da jeg begyndte at tage noget ny medicin mod den OCD, som jeg døjer med. Jeg havde godt læst, at vægtøgning var en hyppig bivirkning. Og man må sige, at indlægssedlen havde ret.

Men jeg kan nok ikke give medicinen hele skylden for, at jeg blevet lidt halvfed. Jeg har underlagt et stort pres de sidste par år, og jeg har holdt stressen nede ved at spise chokolade, kager og slik i store mængder. Hvis jeg ikke havde tilladt mig at trøstespise, så var jeg nok gået helt ned med stress, så jeg fortryder egentlig ikke noget. Nu er stressen lettet, så mit liv er klar til en ny slankekurs. Ikke en slankekur, men en slankekurs!

12 UGERS BOMBARDEMENT MED SLANKEMAILS

Jeg har sådan set bare tænkt mig at følge det holistiske slankeprogram, som jeg selv har udviklet. Jeg har formuleret det i Det Holistiske Slankekursus, hvor man får tilsendt en e-mail om dagen i 12 uger i pædagogisk korrekt rækkefølge. Hvis du er utålmodig, så kan man nu også downloade hele programmet som pdf straks efter køb.

Det er jo meget individuelt, hvad der virker på en slankekurs. Her er nogle af vejene på min egen slankekurs:

  • Trappe ud af den fedende anti-OCD-medicin
  • Droppe fitnesscentret (jeg får simpelthen stress af det, uanset hvordan jeg griber det an) og få mere integreret motion i min hverdag
  • Begrænse trøstespisning til et minimum – og gøre det med mere mindfulness
  • Spise flere grøntsager

Din optimale slankekurs er næsten helt sikkert en anden end min. Du skal derfor se det holistiske slankeprogram som et inspirationskatalog til forskellige muligheder, hvor det så er op til dig selv at undersøge og vælge det, der passer til dig.

Hvis du har brug for mere hjælp til at blive helt slank i 2020, så tilbyder jeg også personlig vejledning.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x