Kategorier
Abonnement Den Spirituelle Blog SPA

Jeg er Jesus-fan og antisatanist

Jeg ved godt, at det er umoderne at være Jesus-fan og antisatanist, men det er ikke desto mindre, hvad jeg er.

Efter grundige studier og dybdegående meditationer er jeg kommet frem til, at der er mange misforståelser om både Jesus og Satan. Disse misforståelser vil jeg gerne bidrage til at oplyse om, så vi kan få verden på en sund kurs på ny.

Den største myte om både Jesus og Satan er, at de ikke findes. De findes skam og er meget virkelige, hvis man først tuner sindet ind på den rette frekvens.

Satan har været særligt god til at forklæde sig og lade som om, at han ikke findes. Jesus kaldte de skriftkloge for Satans Synagoge, og han gjorde meget ud af at afsløre deres camouflage og politiske misbrug af den originale jødedom. Allerede dengang var spiritualitet og politik to sider af samme sag. Det er det stadigvæk, og hvis vi vil have fred og retfærdighed i verden, så er vi nødt til at dedikere vores ånd til Jesus’ ringhjørne i den spirituelle kamp. Dem, der vil det onde, ved nok desværre alt for godt, hvordan de kan misbruge spiritualitet til at få deres grådige, egoistiske vilje.

Må du være omfavnet af Jesus
Må du være fri for Satan
Må du se Lyset

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

3 2 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x