Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Private Blog Privat (ekstra)

Godt nyt: Min kvindefobi er forbi

Som følge af min traumatiserende sag udviklede jeg en frygt for kvinder. Alle kvinder. Jeg følte, at de var sexbomber, der kunne ekskplodere og angribe mig uden grund når som helst.

Det førte til en periode, hvor jeg ikke turde have noget som helst med kvinder at gøre. Da jeg så småt begyndte at turde igen, så var det med angst som den dominerende følelse.

NYE BEVISER OM PLANLAGT FALSK ANMELDELSE

Samtidig havde jeg helt fra starten haft stærkt på fornemmelsen, at det var en planlagt falsk anmeldelse for at ramme mig politisk. Det sagde jeg også i Københavns Byret, og jeg sagde det i interviews til B.T. og Ekstra Bladet umiddelbart efter, at jeg blev idømt 14 måneders fængsel for noget, jeg ikke havde gjort. Den mistanke viste sig at være et dårligt forsvar i retten, da jeg på tidspunkt ikke havde nogle beviser.

Jeg skiftede forsvarer og forsvarsstrategi til Landsretten, hvorved jeg blev frifundet for alle anklager med dommerstemmerne 6-0. Min mistanke om, at der lå mere bag den sag, fortsatte dog, så jeg satte mig for at undersøge sagen selv. Jeg er heldigvis gammel Sherlock Holmes-fan.

I de forgangne måneder er der så dukket flere konkrete beviser op, der styrker min mistanke om en sammensværgelse om planlagt falsk voldtægtsanmeldelse med henblik på karaktermord mod mig for at svække min troværdighed som kritiker af Israel og hvad dertil hører (9/11 m.v.). Jeg fandt det sidste, afgørende bevis i søndags. I går morges overdrog jeg sagen til Københavns Politi, og jeg håber nu, at de vil foretage en grundig efterforskning, da jeg ikke selv kan komme videre med de ressourcer, som jeg har til min rådighed. Jeg har anmeldt tre navngivne personer, og jeg kan dokumentere linket til Israel.

ISRAELSK EKSTREMISME DANMARK

De personer, jeg har anmeldt, er tilsyneladende tilknyttet en ekstremistisk organisation i Danmark, der er parate til at bruge alle midler for at forsvare og fremme den kriminelle stat Israel og en fuldstændig vanvittig religiøs ideologi. Politiet og mine nærmeste ved, hvilke konkrete personer jeg mistænker, og hvilken organisation der er tale om. Sagen vil derfor ikke slutte, selvom jeg pludselig skulle falde død om af en “madforgiftning”…

Da jeg opdagede det sidste bevis i søndags lettede min kvindeforbi. Så nu er jeg klar til kramme med mere igen. 🙂


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading