Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Spirituelle Blog Frihedspressen Klassiker Spiritualitet (abonnement)

Koranen vs Talmud: Var Jesus en profet? Eller skal han koges i lort?

Der er i Danmark gennem de senere år opstået et massivt had mod muslimer og islam. Mange danskere opfatter islam som en trussel mod kristendom. Samtidig opfatter vi jøderne som vores venner. Vi tror, at jøderne er ligesom kristne; de tror bare kun på Det Gamle Testamente. Men har disse opfattelser hold i virkeligheden?

Hvis vi kigger i muslimernes religiøse tekst – Koranen – så kan vi læse, at Jesus bliver opfattet og hyldet som en profet. Han er næsten på niveau med Muhammed ifølge Koranen. Der står faktisk ikke et eneste ondt ord om Jesus i muslimernes hellige bog.

Hvis vi derimod læser et af mange moderne jøders hellige skrift – Talmud – så vælter det frem med had til Jesus. Der står bl.a., at Jesus bliver straffet i døden ved at blive kogt i afføring. Se bl.a. Gittin 57a.

NYT SYN PÅ MUSLIMER OG JØDER

Det er bl.a. derfor noget af et paradoks, at mange evangelisk kristne fundamentalister i USA hylder jøderne og Israel og agiterer for mere krig i Mellemøsten. Det er samtidig underligt, at der i Danmark er så meget had til muslimernes religiøse overbevisning, mens de fleste danskere bare synes, at det er synd for jøderne, selvom mange af dem åbenbart synes, at Jesus skal koges i lort.

Så hvem er egentlig kristnes åndelige venner? Og hvem er egentlig vores åndelige fjender? Døm selv.

Ja, jeg ved godt, at det er tabu at skrive om dette, men nogen er jo nødt til at gøre det…

VÆLG JESUS!

De fleste almindelige jøder i Danmark er næppe klar over, at deres hellige bog Talmud er så hadefuld overfor Jesus. Men det er ikke desto mindre, hvad der står i deres bog. Det er heldigvis aldrig for sent for en jøde at vælge Jesus, som jo i øvrigt også selv var jøde – i den originale udgave, dvs. før Talmud.

Muslimer har sådan set allerede valgt Jesus, da han som sagt også er profet i Koranen. Jeg tror ikke, at Jesus har noget imod, at man både tror på ham og Muhammed. Det vigtige er, at man også vælger Jesus, og den fredelige næstekærlighed som var essensen i hans budskab til verden.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x