Kategorier
Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Propaganda: Sådan virker antisemitisme reelt

Det er nu kommet frem, at det britiske Labour-parti og deres leder Jeremy Corbyn, har været udsat for en koordineret antisemitisk kampagne siden 2015.

Det er på høje tid, at vi får et klart syn på, hvad antisemitisme reelt er.

ANTISEMITISME ER PROPAGANDA

Antisemitisme er nu om stunder primært en propagandastrategi for at lukke munden på kritikere af Israel og det zionistiske imperium. Det virker på den måde, at man får nogen til at kalde f.eks. Corbyn for antisemit. Det bliver af de fleste opfattet som en form for ubegrundet, racistisk had til en hel befolkningsgruppe.

Tricket er at gøre enhver form for kritik af Israel eller af en jøde til antisemitisme. Det er tydeligvis strategien fra den israelske lobby både i forhold til lovgivningen i USA og i EU. Hvis de får deres vilje, så ender alle, der kalder sig jøder, med at være immune overfor loven. Det bliver simpelthen ulovligt at beskylde en jøde for at gøre noget som helst forkert.

En jøde kan selvfølgelig begå ulovligheder, lige så vel som en kristen, muslim, hinduist, buddhist eller ateist kan. Israel kan som nation selvfølgelig begå ulovligheder, lige så vel som USA, Danmark og Iran kan. Og når der er mistanke om ulovligheder eller andre former for uetisk adfærd, så skal det selvfølgelig være muligt at ytre kritik, foretage undersøgelser og om nødvendigt retsforfølge. At give et helt land og en hel etnisk/religiøs gruppe immunitet er fuldstændig absurd i et moderne, civiliseret retssamfund, der går op i værdier som frihed og lighed.

ZIONISME ER NUTIDENS NAZISME

Antisemitisme virker så effektivt som propagandamiddel på grund af menneskers naturlige medfølelse med andres lidelser. Vi har alle lært, at uskyldige jøderne blev forfulgt og dræbt af nazisterne under 2. verdenskrig. Den tragedie kan dog på ingen måde retfærdiggøre, at jøder nu skal være immune for rimelig kritik og retsforfølgelse. Der er f.eks. ingen logik i, at fordi ens forfædre blev forfulgt og dræbt af tyskere for 80 år siden, så har man nu ret til at gøre det samme mod palæstinensere. Hvis man ikke må kritisere Israel for at agere som nazisterne gjorde, så er vi ved at tillade en verden, hvor nazismens nye form (militant zionisme; israelsk nationalisme) har frit spil ved at være beskyttet af den internationale antisemitisme-lovgivning.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 2 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 14 april 2021, 10:13 10:13

jeg er nu ved at gå dine opslag om antisemitisme igennem og jeg må indrømme at jeg altid har forsvaret Isralitternes ret til et land de har en historisk tilknytning til. Dermed ikke sagt at de ikke skal opføre sig civiliseret – have ret til at forsvaret sig. Vi har fået den opfattelse at det bedste forsvar er et angreb – men det er jo ikke at vende en anden kind til! For at bringe det ned på dansk jord så vil jeg også forsvart min egendom – hus mod uindbudte gæster – indtrængning. Men at udvide min grund ind… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x