To nye initiativer: Sandhedspolitisk Forening og Klub Jesus

Efter længere tids overvejelser og inspiration har jeg i dag etableret to nye initiativer: Sandhedspolitisk Forening og Klub Jesus.

Sandhedspolitisk Forening skal fremover være paraplyen for mit politiske arbejde med fokus på oplysning om propaganda.

Klub Jesus skal på samme måde være paraplyen for mit arbejde med spirituel kristendom.

Politik og spiritualitet er to sider af samme sag i min optik, men jeg ved af erfaring, at mange oplever det som to meget forskellige ting. Ved at have to forskellige paraplyer, så kan den enkelte selv vælge, hvilken man vil gå med. Man er selvfølgelig også velkommen begge steder.

Jeg glæder mig til at invitere til de første arrangementer. 🙂

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of