Ny kærlighed: Er jeg ved at blive monoamorøs igen?

Siden 2015 har jeg været ‘sprunget ud’ som polyamorøs. Det betyder, at jeg har ønsket at have flere kærester samtidig i fuld åbenhed for alle involverede parter.

Forleden mødtes jeg med en ven, der er politisk engageret i nogle af de samme emner, som jeg er. Jeg mødte også hans kæreste for første gang. Det møde har aktiveret en lyst i mig til at blive monoamorøs på ny.

Jeg blev simpelthen så fascineret af deres kærlige fællesskab og gensidige forståelse for den politiske sag, som de arbejder for. Det var vildt for mig at møde en kvinde, der både var attraktiv og fuldstændig på politisk bølgelængde med mig. Hun virkede mindst lige så engageret som min ven og mig. Jeg blev fyldt af medglæde med min ven og tænkte, at sådan en kvinde vil jeg også være kæreste med. Ikke hende, bare rolig, hun er jo optaget, men en anden med de samme kvaliteter.

JEG KAN IKKE VÆRE KÆRESTE MED EN ‘NORMAL’ KVINDE

Det er min erfaring, at de fleste kvinder er ret uforstående for mit politiske engagement. Indtil flere har decideret prøvet at tale mig ud af det, så jeg kan få nogle “normale” interesser i stedet for – og det er ærligt talt vildt irriterende at høre på, og noget nær det modsatte af kærestepotentiale. Det ender så med, at det eneste, man har til fælles, er sex, søvn og mad.

Noget af det kedeligste, jeg ved, er parmiddage med kedelige par, der kun går op i deres irriterende børn og meningsløse arbejde. Eller kvinder, der ikke har andet i hovedet end deres børn og det job, som de kun har for at tjene penge til børnemad og husleje. Jeg nægter at deltage i det spild af liv!

MIT POLYAMORØSE EKSPERIMENT

Mit polyamorøse eksperiment har nok i virkeligheden slet ikke handlet om amori forstået som romantisk kærlighed. Det har nok især været en ramme, der har gjort det muligt for mig at udvikle mit koncept om mindful kramning. Og så har det været en protest mod den kedsommelige tomhed, som jeg frygter i kæresteforhold – og som jeg har oplevet som en forhindring for den livsdybde, som jeg har søgt.

Gennem mine 5 år som polyamorøs, så har jeg kun haft to kærester samtidig i ca. 2 mdr. – og der var problemer med jalousi og drama allerede fra starten. Det kan være hyggeligt at dyrke mindful kramning eller sex med flere kvinder samtidig, men der er nok kun plads til én kæreste i mit romantiske hjerte. Det er i hvert fald den nye kærlighedskurs, som jeg åbenbart er ved at bevæge mig ud ad nu… 🙂

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments