Danmark er snart helt besat af Israel

Det gode ved, at det nu formentlig snart bliver strafbart i Danmark at kritisere Israel, er, at den israelske lobby så bliver fri for at misbruge unge kvinder som honningfælder for danske mænd, der kritiserer Israel.

Fremover vil vi kunne komme fængsel alene for at kritisere Israel. Falske voldtægtsanklager bliver unødvendige.

Mange andre lande i Europa er meget længere “fremme” på det område, og adskillige både mænd og kvinder har afsonet lange fængselsstraffe eller er stadigvæk spærret inde, simpelthen fordi de har forholdt sig kritisk til den israelske propaganda. De har intet som helst voldeligt gjort. De har kun ytret forbudte ord, hvorefter de er blevet arresteret af tankepolitiet, dømt i retten og sat i isolationsfængsel.

Det lyder som en skrækkelig og absurd fremtidsdystopi, men det har desværre været den barske virkelighed for mange fritænkere andre steder i Europa i årtier – og nu kommer det så også til Danmark.

Nedlæggelsen af Afghanistan- og Irak-kommissionen var første skridt. Så kom Påvirkningsloven sidste år, som stort set ingen danskere opdagede eller protesterede imod. Med vedtagelsen af Mette Frederiksens nye lov, så er ytringsfriheden helt væk i Danmark. Det bliver en sorgens dag. Det svarer reelt til, at Danmark er blevet besat igen.

Jeg har prøvet at kæmpe imod, men det er håbløst. Vi kan lige så godt bare overgive os til besættelsesmagten og prøve at få det bedst mulige ud af det. Hvem mon vinder X-Factor i år?

Eksperter: Regeringen vil indføre definition af antisemitisme, som kan begrænse kritik af Israel

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om