Så er krigen mod Kina startet

De danske medier er med helt i front i den nystartede krig mod USAs ærkefjende Kina. Det er et meget godt eksempel på, hvordan moderne krig mellem atombevæbnede supermagter foregår. Man bruger biologiske våben og propaganda i stedet for konventionelle våben.

Jeg mistænker således USA eller nogen i den stil for at have “hjulpet” coronavirus ud af laboratoriet i Kina til den kinesiske befolkning. Jyllands-Posten er ligesom dengang med Muhammed-tegningerne altid med på en krænker. De har nu udgivet en tegning af det kinesiske flag med virus. Og så starter de store skænderier, som “nogen” netop ønsker. Del & Hersk.

DISTRAKTION FRA APARTHEID-PLAN?

Det kan også være, at Israel har en finger med i spillet, da corona dukker op meget belejligt samtidig med, at Trump underskriver den nye apartheid-plan for Israel/Palæstina. Distraktion.

Og så er der selvfølgelig hele den lyssky vaccinationsindustri, der i forvejen havde forudset netop dette scenarie, i forvejen havde taget patent på et virus i samme familie, og som selvfølgelig kan se et stort marked i en verden i corona-panik. Det varer næppe længe, før alle verdens regeringer får et godt tilbud på vacciner til hele befolkningen. Det vil i sagens natur være vacciner, der umuligt kan være testet godt nok for bivirkninger. En konspirationsteoretiker vil så mene, at det netop er det, som det handler om: at fremme bivirkningerne, så endnu flere vil dø, blive syge så de køber mere medicin eller bare blive dumme, så de ikke fatter, hvad der foregår.

Men lige nu er situationen den, at alle er bange for Kina, og ingen tør kramme en kineser. Det vil ramme Kina hårdt økonomisk.

Skål i Corona!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of