Kategorier
Abonnement Den Politiske Blog FPA Frihedspressen Indlæg Klassiker Politik (abonnement)

Nyt i min falske voldtægtssag og koblingen til Israel

Jeg har fået svar fra Københavns Politi. De vil ikke hjælpe mig med at efterforske mine mistanker om planlagt falsk voldtægtsanmeldelse med tråde til en ekstremistisk, pro-Israelsk (zionistisk) organisation i Danmark.

Jeg havde ellers serveret alle beviserne for dem på et sølvfad:

  • Jeg havde etableret forbindelse mellem faren til den 29-årige kvinde, der anmeldte mig og den mest fremtrædende fortaler for israelsk terror i Danmark.
  • Jeg havde etableret forbindelse mellem faren og fortaleren og min konkrete sag.
  • Jeg havde etableret forbindelse mellem faren og den mest ekstremistiske, pro-Israelske organisation i Danmark, der er berygtet for at bruge alle midler for at fremme Israels interesser, herunder at udføre karaktermord på Israel-kritikere. Faren er et af de højststående medlemmer i den militante, religiøst fanatiske organisation.

ASSANGE, ISRAEL OG “VOLDTÆGT”

Jeg har desuden studeret tidslinjen for Julian Assange’s mystiske voldtægtsanklager i Sverige. De kom kort tid efter, at Assange begyndte at fokusere på problemerne med Israel, og hvordan Israel (ikke Rusland) er den største trussel mod USA. Hvis man siger den slags, og hvis man har særlig indsigt, beviser eller argumenter for sine påstande, så bliver man “voldtaget” eller “ulykket”. Forleden blev en amerikansk Israel-kritiker fundet død, fordi hans traktor var væltet ned over ham…

Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at undgå begge dele fremover. Det er dog meget trist for ytringsfriheden i Danmark, at man ikke kan føle sig sikker, når man deltager i den offentlige debat om Israel og relaterede samfundsproblemer. Man skal åbenbart være højreekstremistisk islam-kritiker som Rasmus Paludan for at få politibeskyttelse.

Ingen stat, ingen religion, intet folk skal være beskyttet af straffeloven mod kritik!

Jeg vil prøve at styre mig og finde noget andet at bruge min politiske energi på, selvom jeg stadigvæk mener, at Israel og hvad dertil hører er det suverænt største problem for verden. Det største problem som ingen danske medier tør røre ved. Og nu arbejder den israelske lobby tilmed indædt for, at det skal være strafbart ved lov at kritisere Israel. Hvis vi ikke var så forblændet af “antisemitisme” og “holocaustbenægtelse”, så kunne vi tænke klart og indse, hvor absurd det er at forbyde politisk kritik af en stat.

Hvordan mon danskerne ville reagere, hvis nogen foreslog, at det skulle være forbudt at udtale sig kritisk om Islamisk Stat, islam og muslimer? Ingen stat, ingen religion, intet folk skal være beskyttet af straffeloven mod kritik!


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading