Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Guide til korrupte magthavere: Sådan ødelægger du en sandhedssøger

Dette er en guide til korrupte magthavere, der ønsker at holde deres hemmeligheder ude af den almindelige politiske debat.

Guiden sigter efter to formål:

  1. Undgå at folk opdager sandheden om din hemmelighed
  2. Hvis nogen har opdaget sandheden, så undgå at de bliver taget alvorligt i det almindelige politiske samfundsliv

Du vælger din taktik alt efter, hvor målgruppen/-personen befinder sig.

Taktik til strategimål nr. 1:

  • Sørg for at kontrollere alle almindelige medier, f.eks. ved at eje aktiemajoriterer
  • Fjern alle incitamenter til at almindelige borgere begynder at søge andre sandheder end dem, der bliver serveret fra de almindelige medier, f.eks. via Brød & Cirkus
  • Sørg for at kontrollere pengeskabelsen og -fordelingen på en måde, så det har negative økonomiske konsekvenser at tænke ud af boksen, f.eks. ved at kontrollere finansiering af forskning og uddannelse

Hvis nogen har opdaget en af de sandheden, som du ikke ønsker kommer frem, så kan du realisere strategi nr. 2 ved bl.a. disse taktikker:

  • Kald alle alternative forklaringer for ‘konspirationsteorier’
  • Markedsfør konspirationsteorier som vanvid og konspirationsteoretikere som tossede personer, der har mistet jordforbindelse og realitetssans
  • Skab og spred selv nye konspirationsteorier, som det er let at modbevise, f.eks. teorien om at Jorden i virkeligheden er flad – brug dramatisk underholdning som virkemiddel til at lokke folk i konspirationsfælderne på YouTube m.v.
  • Sørg for at enhver person, der opdaget en sandhed også kommer til at tro på mindst én tosset konspirationsteori
  • Hvis personen begynder at råbe op om sandheden, så mind verden om at personen også tror på den tossede konspirationsteori, hvorved personen mister al seriøs troværdighed

Hvis en person opdager en sandhed uden samtidig at falde for en tosset konspirationsteori, så sørg for at personen ikke kan formidle sin viden til andre. Begræns skaden via censur på internettet. Sørg for at kontrollere de store søgemaskiner og sociale medier, f.eks. ved at eje dem.

Hvis sandhedssøgeren på trods af det alligevel begynder at få gennemslagskraft, f.eks. ved at gå ud i den virkelige verden i stedet for at blive liggende og sprælle i nettet, så dræb hans karakter på et andet område. Du kan f.eks. sende en lækker sild i hans retning, få hende til at lokke ham til sex og derefter melde ham for voldtægt. Hvis hun er god til at spille offer, så kan han blive dømt alene på hendes forklaring, som hun i øvrigt kan afgive i hemmelighed bag lukkede døre. Sørg for at pressen kender til sagen og skab shitstorm på de sociale medier.

Hvis han bliver ved alligevel og især, hvis han finder beviser for, at det var dig, der stod bag, så prøv at bestikke ham med penge. Giv ham et tilbud, som han ikke kan sige nej til. Hvis det også preller af, så må du ty til fysiske trusler. Taktikkerne i dette afsnit er dog meget risikable, da de er lette at afsløre. Du kan derfor overveje at springe dette trin over og gå direkte videre til at skabe en dødelig ulykke eller sygdom. Dette er dog også risikabelt, da du dermed risikerer at skabe en martyr med 10 “kloner”, så sandheden begynder at sprede sig som en virus. Det kan derfor være en fordel at stoppe efter karaktermordet, sørge for at udnytte det maksimalt og ellers bare vente på, at han dør af naturlige årsager.

Husk: Din bedrageriske sag har god tid, da den har været i gang i flere generationer før dig, og den vil fortsætte, når du ånder ud. Selv den mest hardcore sandhedssøger vil dø en dag, så hvis du bare venter på det og sørger for at blokere hans veje ud i verden så vidt muligt, mens han lever, så vil tiden løse dit problem. Husk også, at han jo blot er en dråbe i det store hav af information. Han er sådan set druknet på forhånd.

Shalom!


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading