Ny uddannelse: Bliv Holistisk Kost- og Slankecoach

Jeg har etableret Den Holistiske Sundhedsskole og den første uddannelse bliver til Holistisk Kost- og Slankecoach. Jeg glæder mig til at tage imod det første hold studerende.

Læs mere om uddannelsen

Deltag i gratis informationsmøde

En privat uddannelse på 51 lektioner kan naturligvis ikke erstatte en videregående uddannelse på flere år, men den kan være et godt supplement. Jeg håber derfor, at mange professionsbachelorer i ernæring og sundhed vil søge ind på den holistiske kost- og slankeuddannelse. Det er mit indtryk, at det holistiske perspektiv stort set ikke bliver berørt i grunduddannelsen, så det vil være en relevant efteruddannelse.

Man er også velkommen, selvom man ikke har nogen uddannelse i forvejen. I og med at det holistiske perspektiv ikke findes i andre uddanenelser, så vil man selv med en kortvarig uddannelse kunne bidrage med noget konstruktivt både som selvstændig og i en organisation.

Som Holistisk Kost- og Slankecoach så bliver du ikke ekspert i kost og ernæring. Til gengæld får du særlig viden om helheden og samspillet mellem de forskellige faktorer, og det er ofte det, der er nøglen til at finde de effektive og bæredygtige løsninger. Under uddannelsen vil du lære, hvordan du kan bruge det holistiske perspektiv i samspil med dine øvrige kompetencer, og du vil lære, hvor grænserne går for dine evner.

Kom med på første hold til halv pris!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of