Kategorier
Den Komiske Blog Frihedspressen Komik (abonnement)

Storjylland: Hvis jøderne må, så vil vi også!

Det er som bekendt lykkedes jøderne at gøre krav på deres eget land i Palæstina, fordi deres forfædre og -mødre angiveligt boede der for mange, mange år siden.

Det er på tide, at vi jyder gør det samme!

Jyderne (eller på engelsk: The Jutes) var et germansk folk, der havde stor magt i Jernalderen (500 f.Kr. – 850 e.Kr.). Dem, der er jyder i dag, må jo i sagens natur stamme fra The Jutes (eller på germansk: luti).

Dette kort viser det geografiske område af det oprindelige Jylland.

Jydernes tilbagevenden til det oprindelige Jylland omfatter altså, at vi skal have sparket tyskerne ud af hele Schleswig og Holstein.

Den jyske befrielse kræver også frigørelse fra dannerne, som satte sig på Jylland ved dannelsen af Danmark i det 7.-8. århundrede. Jylland skal være en selvstændig stat frigjort fra Danmark. Altså ud med Fyn, Sjælland og alle de latterlige små øer rundt omkring!

Jeg har selv levet i eksil på Sjælland siden 1991. Jeg og mange andre drømmer om at flytte tilbage til Jylland og etablere Storjylland fri for danskere og tyskere. Vi ved, at det er Guds vilje at samle jyderne i deres egen stat fri for danskere. Det står skrevet i Jyske Lov fra 1241.

Den orale tradition fra jyderne blev nedskrevet i Janteloven fra 1933.

Når Jylland bliver etableret på ny i sin oprindelige form, så vil Jyske Lov og Janteloven til sammen udgøre Den Jyske Grundlov. Det vil være grundlaget for en ny stat, som resten af verden vil se op til, beundre og underkaste sig.

Kun ved at underkaste sig jyderne og Janteloven vil verden kunne reddes fra global klimakatastrofe. Klimakrisen skyldes menneskers hovmod, og Janteloven er kuren! Al magt til jyderne, hvis verden skal overleve!

Hvis nogen jyder ønsker at have dobbelt statsborgerskab, så de både er jyder og danskere eller både jyder og tyskere, så skal de have ret til det. Det er desuden Danmarks og Tysklands moralske pligt at betale for Storjyllands genopbygning som følge af de mange år, hvor vi jyder har været forfulgt. Først blev vi overtaget af dannerne. Så blev vi besat af tyskerne. Men nu vil vi være frie!


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading