Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Min holdning til klimaforandring

Narrativer er de store, kollektive fortællinger, der former vores opfattelser af verden, og som danner baggrund for politiske beslutninger. Hvis politik skal være sund, så skal disse narrativer være baseret på det bedst mulige bud på sandheden. Hvis der er tvivl, så bør politikken være baseret på det, der umiddelbart giver størst frihed og fred for mennesker.

ET NYT KLIMA-NARRATIV

Det herskende klima-narrativ lyder omtrent sådan her:

Global opvarmning er et stort problem, der skyldes menneskers udledning af CO2. Hvis vi ikke drastisk reducerer CO2-udledningen, så vil Jorden gå under om kort tid. Det er et videnskabeligt faktum, som alle verdens klimaforskere er enige om.

Som jeg har beskrevet i flere artikler, så er der ikke enighed om dette narrativ blandt forskerne, og de computermodeller, der har forudset global opvarmning, har vist sig at være helt ude af trit med virkelighedens klima.

Jeg foreslår, at vi bevæger os i retning af dette nye narrativ om klima og global opvarmning:

Klimaet har til alle tider forandret sig, men på trods af store stigninger i CO2-udledning siden Den Lille Istid (slutningen af 1800-tallet), så har den globale opvarmning været meget lav, helt ufarlig og helt forventelig efter en istid.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading