Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Komiske Blog Frihedspressen Komik (abonnement)

Antilutisme (jydehad) i ‘Ex on the Beach’

Mens vores dronning og statsminster uden dokumentation udtaler, at der er et voksende problem med antisemitisme (jødehad) i Danmark, så er der til gengæld konkret dokumentation for problemet med antilutisme (jydehad) i medierne.

Dansk realitybabe: Derfor hader jeg jyder

20-årige Louise er ny deltager i unreality-programmet ‘Ex on the Beach’, og hun giver udtryk for et voldsomt jydehad i et interview til Ekstra Bladet:

– Jeg forestiller mig bare, at de er så røvkedelige, fordi der ikke er nogle ordentlige byer, og der er ikke noget, der er ordentligt. De kender ikke til Sjælland, storbyen og de vilde fester. Når jeg tænker Jylland, tænker jeg bare på en stor mark, fortsætter hun.

Louise har en lang liste over krav til en mand, og hvis han er jyde, så er det ligemeget, hvis han opfylder alle de andre krav:

– Ja, det er faktisk det største no go, smiler hun

Louise, der er fra Sjælland, mener, at hendes had til jyder er baseret på grundig research:

– Ja, jeg har også festet i Jylland, men det er altså ikke nogle af mine vildeste fester. Jeg har nærmest glemt, hvordan de gik, fordi det var så kedeligt.

Louise er et eksempel på det stigende jydehad blandt danskere, eller rettere blandt dannere. Den eneste løsning på denne jydeforfølgelse er, at Jylland bliver sin egen stat løsrevet fra Danmark.

Begrebet ‘antilutisme’ går tilbage til det germanske ord for det jyske folk: luti. Netop frygten for marker og kedelighed, som Louise giver udtryk for, er typiske kendetegn for antilutisme. Det hele er fordomme, da der også findes både byer og sjove mennesker i Jylland.

SÅDAN KAN VI BEKÆMPE ANTILUTISME

Hvordan kan vi bekæmpe antilutisme? Vi kan starte med at oplyse om det. Hvis det ikke virker, så må der forbud på banen. Hvis man f.eks. benægter, at der også findes byer i Jylland og i stedet fastholder, at Jylland er én stor, kedelig mark, så burde det kunne udløse en fængselsdom. Tænk på alle de sjove mænd i Aarhus og Aalborg, der bliver krænket af at høre på Louises jydehad!

Vi skal også have Jylland på skoleskemaet i Folkeskolen – især i og omkring København. Børn skal lære fra en tidlig alder, at Jylland er meget mere end marker, bondegårde og bonderøve. Når børnene er blevet lidt ældre, så kan undervisningsmaterialet udvides med vilde drukbilleder fra sexorgier i nattelivet i Aalborg, så vi jyder kan få den respekt, som vi har fortjent!

Mere info:


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading