Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Spirituelle Blog Frihedspressen Klassiker Spiritualitet (abonnement)

Da jøderne fik deres messias – og blev satanister

Jeg har i et stykke tid nu interesseret mig for jødernes historie. I den forbindelse er jeg faldet over et meget mørkt kapitel. Det var da rabbineren Sabbatai Zevi (1626-1676) fik overbevist jøder i hele verden om, at han var den jødiske messias.

Sabbatai Zevis interesserede sig ikke for jødisk lov. Hans teologi var baseret på en særlig fortolkning af jødisk mystik i form af Kabbalah og Zohar.

Helt galt gik det dog først med Jacob Frank (1726-1791), der mente, at han var en reinkarnation af Sabbatai Zevi og derfor også messias.

SATANISME I FORKLÆDNING

Problemet med Zevi og Frank var, at de fik overbevist deres mange følgere om, at de skulle gøre det modsatte af, hvad der står i den jødiske lov, nu hvor messias er kommet. Det centrale princip var ‘renselse via overtrædelse’, hvilket er selve definitionen på satanisme. Hvis den jødiske lov sagde, at man ikke måtte begære sin næstes hustru, så begyndte følgerne af den falske messias at have sex med hinandens koner i stor stil. Swingerklubber og konebytning blev en spirituel praksis for disse falske jøder. Hele den oprindelige jødiske etik (Halakha) blev vendt på hovedet.

Både Zevi og Frank blev gennemskuet af omverdenen, herunder de ægte jøder, og de led en grum skæbne. Men deres følgere ændrede ikke opfattelse. De blev bare bedre til at skjule den.

Hvis satanisme kunne finde så stor udbredelse blandt jøder gennem to århundreder dengang, gad vide hvor mange af dem, der kalder sig jøder i dag, også har den slags overbevisninger i det skjulte? Mange af følgerne af Zevi og Frank konverterede i øvrigt til islam, da de begyndte at blive forfulgt. Det var dog kun noget, de var på overfladen, mens de i hemmelighed fastholdt deres satanistiske praksis. Gad vide hvor mange af dem, der kalder sig muslimer i dag, der i virkeligheden er satanister? Så de mystiske satanister misbruger islam, jødedom eller andre religioner som camouflage for deres af gode grunde forbudte og socialt uacceptable tro og handlinger.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x