Information i dag: Ny kritik af klimapanik

Christian Langelund Hansen har et debatindlæg i Information i dag:

Så længe klimakampen påfører folk skam og frygt, vil jeg flyve langt og ofte i protest

Her står bl.a.:

Den alarmistiske klimaretorik påfører folk skyld, skam og frygt. Men klimakampen må ikke drives så vidt, at vi bliver bange for at leve og nyde livet. Derfor: Spis store bøffer, og flyv langt og ofte. Lad ikke din frie vilje begrænse, skriver Christian Langelund Hansen i dette debatindlæg

Det er et godt første forsøg på at kritisere det herskende klimanarrativ. Christian Langelund Hansen når dog langt fra dybt nok i sin analyse og kritik. Hansens kritik er forholdsvis let at afvise, for hvis der er en menneskeskabt klimakrise, er der faktisk god grund til, at vi alle retter ind.

Jeg forstår dog udmærket Christian Langelund Hansens følelsesmæssige reaktion, da klimasagen netop er en psykologisk krig mod vores personlige frihed. Men den er baseret på et decideret bedrag.

FUNDAMENTAL KRITIK AF KLIMAPANIK

I min nye bog – Frihedens Pris – argumenterer jeg for en meget dybere kritik af det herskende klimanarrativ. Jeg argumenterer for, at der faktisk slet ikke er nogen menneskeskabt klimakrise og global opvarmning.

Hvis jeg har ret i den analyse, så falder korthuset af kontrolforanstaltninger, frihedsberøvelser, afgifter, frygt, m.v., som i den herskende diskurs bliver opfattet som selvfølgelige. Eller med andre ord: Der er ingen grund til at opfordre til trodsigt ungdomsoprør, som Hr. Hansen lægger op til. Man skal bare afmontere fundamentet og så ellers more sig over, hvordan masserne bliver herset rundt af den kollektive klimapsykose.

Jeg behandler klimaemnet i kapitel 8 i Frihedens Pris: Sundhed, klima og kroner. Her skriver jeg bl.a.:

Skræmmehistorierne om konsekvenserne af global opvarmning i fremtiden stammer fra computermodeller og ikke fra observationer (de anvendte computermodeller kan ikke reproducere observeret klima uden at skulle manipuleres)

KLIMASNYD: SÅDAN GØR DE

Den manipulative metode bag klimapropagandaen er den samme, som er brugt af magthaverne til at forsvare den officielle historie om 9/11, hvilket er et af de andre emner, som jeg behandler i Frihedens Pris. Det videnskabelige bedrag går ud på at bruge computerberegninger med tvivlsomme eller decideret hemmelige antagelser som et falsk højest niveau af evidens. Det er et bedrag, da propagandaen ignorerer konkrete observationer, der falsificerer hypoteserne.

Køb bogen og bliv klimaklog

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om