Corona og 5G: Er der en sammenhæng?

Der florerer mange konspirationsteorier om, at coronavirus-epidemien i Wuhan skyldes 5G. Den kinesiske by var nemlig blandt de første, der fik udrullet massiv 5G-dækning.

Eksperter siger, at 5G ikke har noget med coronavirus at gøre. Det er min erfaring, at man skal være åben for alle muligheder og forholde sig til fakta. Mig bekendt er der ikke lavet specifik forskning i virkningen af 5G-stråling på coronavirus. Herunder om strålingen kan have fremkaldt mutationer, eller om 5G kan påvirke menneskers immunforsvar på en måde, der gør coronavirus mere farligt og/eller smitsomt.

Noget andet, som er helt faktuelt, er, at et kinesisk militærhospital har lanceret telekonsultation via 5G for at støtte kampen mod epidemiem i Wuhan.

Military hospital launches 5G teleconsultation to support Wuhan’s epidemic battle

5G-MEDICIN MOD CORONA

Det er det kinesiske firma Huawei, der har fået flest globale kontrakter om etableret af 5G-netværk. Hvis 5G-konsultationer viser sig at være det afgørende i bekæmpelsen af coronavirus, så vil det modvirke de usikkerheder, der ellers er om 5Gs helbredsmæssige virkninger. Så man kan altså også formulere en konspirationsteori om, at det er Huawei, der står bag corona, så deres 5G-teknologi kan redde os fra den mystiske virus.

Det kan også være begge dele. Eller ingen af delene. Vi må vente og se, indtil der kommer flere fakta på bordet. Det er dog en farlig tid at være konspiratør, da vi er mange, der holder øje med dem…! Det er ikke som i 2001, hvor man kunne slippe afsted med hvad som helst…

At tro at der ikke kan ligge en dybere dagsorden bag coronasagen er dog – belært af historien – dybt naivt.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om