DR fortsætter propagandaen for “humanitær intervention” mod Syrien

DR fortsætter i dag propagandaen for krig mod Syrien i denne artikel:

Skoler og boliger angrebet i Syrien: Flere børn dræbt i bombardementer

De bruger den efterhånden klassiske propagandametode, der går ud på at misbruge almindelige menneskers medfølelse, så de bliver motiveret til at støtte en “humanitær intervention”.

DR gentager fortællingen om, at Syrien fører krig mod sin egen befolkning, og at der er tale om en borgerkrig. Tidligere fortalte de historien om, at der var terrorister (bl.a. Islamisk Stat) i Syrien, og det var derfor vigtigt, at USAs militær var til stede for at beskytte os. Nu er propaganda-narrativet så ændret fra “terrorister” til “oprørere”. Det er de samme grupperinger, og de er finansieret af de samme bagmænd fra USA, Storbritannien, Saudi Arabien, Israel, m.fl.

At DR’s artikel er krigspropaganda bliver også afsløret af en af kilderne: Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder. DR påstår af de “overvåger krigen i Syrien” – altså som at de er helt neutrale. Det kræver dog ikke mere end en søgning på Wikipedia at opdage, at så enkelt er det nok ikke.

Der står, at Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder holder til i Storbritannien, er modstander af den Syriske regering og har modtaget mange penge i støtte fra Storbritannien og EU. De er således alt andet end neutrale observatører.

En mere grundig research afslører, at Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder simpelthen er en del af propagandamaskinen for krig mod Syrien (ligesom flere andre tilsyneladende neutrale humanitære organisationer):

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om