Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Det sidste store tabu: Holocaust og jøderne

Min hjerne er som et varmesøgende missil, når det kommer til tabuemner. Siden jeg gentagne gange blev beskyldt for at være ‘holocaustbenægter’ og ‘antisemit’ af nogle pro-israelske meningsagenter på Facebook, så har jeg studeret de to mest tabubelagte emner indenfor historie og politik.

Emnerne er så tabubelagte, at man i flere lande i Europa kan komme i fængsel for blot at debattere emnerne eller formidle forskning. Min konfliktsøgende hjerne elsker den slags! 🙂

Man kan heldigvis ikke komme i fængsel for det i Danmark – endnu. Men man skal bare lige en tur ned over grænsen til Tyskland, så kan man se frem til et par år bag tremmer, hvis man udgiver en artikel, der sår tvivl om holocaust.

RETTEN TIL AT HADE

Hvis den nuværende politiske udvikling fortsætter – og vi er ikke er flere, der begynder at kæmpe imod – så ender vi også med at få kvalt vores ytringsfrihed i Danmark. Tricket er at gøre ‘had-ytring’ ” forbudt, og så ellers udvide definitionen af ‘had-ytring’. Det starter nok med homoseksuelle, transseksuelle og den slags. Altså hvor det simpelthen bliver strafbart at sige eller skrive noget negativt om dem. Og så vil det ellers fortsætte derfra til bl.a. også at omfatte kritik af holocaust-narrativet og jøderne.

Jeg har nærmest fået ind med modermælken, at holocaust er et faktum, og at det er synd for jøderne. Men vi har nu en generation af unge mennesker, hvor ganske mange ikke ved, at 6 millioner jøder blev dræbt i holocaust.

Det betyder, at holocaust-narrativet er ved at miste sit tag i den globale befolkning.

LUK MUNDEN PÅ HOLOCAUST-BENÆGTERE

Jeg er typen, der foretrækker fakta i form af fysiske beviser. Og når det kommer til den historiske anvendelse af begrebet ‘holocaust’ og tallet ‘6 millioner’ i forbindelse med ‘udryddelse’ af jøder, så skulle man jo tro, at det var umuligt at spore det til før 2. Verdenskrig. Men nu har jeg set adskillige historikere dokumentere, at disse begrebet blev anvendt lang tid før Hitler overhovedet kom til magten i Nazi-Tyskland. Så er det, at propaganda-klokkerne begynder at ringe! De sidder inde i min hjerne lige ved siden af de varmesøgende tabu-missiler.

Her er en af flere præsentationer med fakta om emnet:

The First Holocaust – The Surprising Origin of the Six Million Figure

Det betyder ikke, at det holocaust, som alle os voksne husker så tydeligt fra skolen, er ren fup og propaganda. Det kan selvfølgelig være helt tilfældigt, at narrativet allerede var godt i gang i medierne og lobbyismen mange år før det rigtige holocaust begyndte. Dette er blot et af mange eksempler på de overraskelser, man får, når man begynder at dykke ned i den fakta-baserede forskning i holocaust og jødernes historie.

Jeg har ingen planer om at blive holocaust-benægter, men jeg er fast besluttet på at kræve, at alle magtfulde narrativer skal kunne tåle objektiv vurdering. Jeg vil derfor i den kommende tid kontakte de førende holocaust-forskere på universiteterne i Danmark og bede dem udrede trådene. Beviser er den bedste kur mod irrationelt had.

Videnskab.dk har gjort et forsøg her: Fandt Holocaust virkelig sted?

TRE CENTRALE BEVISER

Jeg håber dog, at jeg i min rundspørge kan få mere klare svare på de afgørende punkter, der ikke handler om vidneberetninger, men derimod om andre typer beviser: dokumenter, retsmedicinske undersøgelser og fysisk-kemiske undersøgelser af gaskamrene. Konspirationsteorierne om holocaust kan let tilbagevises ved at fremlægge bl.a. følgende:

  • Dokumenter der viser, at Hitler gav ordre til, at 6 millioner jøder skulle dræbes i gaskamre i udrydningslejre
  • Retsmedicinske undersøgelser af døde jøder fra lejrene, der viser, at de blev gasset ihjel
  • Fysisk-kemiske undersøgelser af (resterne af) gaskamrene, der viser, at de blev brugt (eller i hvert fald kunne bruges til) aflivning af mennesker ved hjælp af giftgas

Jeg håber, at jeg i næste uge kan finde en knivskarp holocaust-forsker, så vi kan få lukket munden på de mange holocaust-benægtere, der er derude – også i Danmark!


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading