Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

DR tilbage på sporet med propaganda i stedet for journalistik

Efter et tilbagefald til rigtig journalistik, så er DR i dag tilbage på propaganda-sporet i trofast tjeneste for Det Amerikanske Imperium.

Hvor den rigtige journalistiske artikel i går havde en navngivet journalist som afsender, så står der på dagens propaganda-artikel kun ‘DR Nyheder’ som afsender. Det tyder på, at det er ren copy/paste fra en pressemeddelelse fra en propaganda-kilde.

Her er nogle af de spørgsmål, som en rigtig journalist ville stille:

  • Hvad laver tyrkiste soldater overhovedet i Syrien?
  • Hvordan kan “opørerne” bare være oprører, når de samarbejder med Al Qaeda og modtager penge fra udlandet?
  • Hvordan kan vi vide, at det er en “syrisk offensiv” og ikke en legitim befrielse af en befolkning i et område besat af terrorister?
  • Hvorfor er det i orden, når udlandet bekæmper terrorister i Syrien og ikke, når Syrien selv bekæmper terroristerne?
  • Hvorfor er verden blevet vendt på hovedet? Hvornår startede det? Hvem står egentlig bag denne propaganda? Hvad er deres reelle interesser?

Jeg forstår personligt ikke, at journalister med respekt for sig selv og sit fag vil arbejde for en propagandamaskine som DR. Det er prostitution af den værste slags. Eller også har DR’s journalister bare ingen selvrespekt eller faglig stolthed. Det er ynkeligt og pinligt at være vidne til.

Det er ingen undskyldning, at man ikke selv direkte har formidlet bedragerisk krigspropaganda. Alle har et medansvar for den samlede helhed. Enhver menig journalistisk medarbejder på DR har mulighed for – og efter min mening moralsk pligt til – at gå til ledelsen og brokke sig højlydt!


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading