Kategorier
Den Spirituelle Blog Frihedspressen Indlæg Spiritualitet (abonnement)

Hvorfor må jøderne gerne hade os?

Der er for tiden meget debat om antisemitisme forstået som had til jøder. Det er der også i USA, hvor der er lovforslag under behandling om at gøre antisemitisme strafbart.

Men ingen stiller dette spørgsmål: Hvorfor må jøderne gerne hade os?

Jeg ved godt, at jødedom er en mangfoldig religion, ligesom der også findes mange varianter af f.eks. kristendom og islam. Men hvis man læser jødernes religiøse tekster, så fremgår det meget tydeligt, at de opfatter sig som Guds udvalgte folk. Det må de sådan set gerne for min skyld, men de betragter også alle os ikke-jøder som en slags uværdige undermennesker, som jøder har ret til at behandle dårligt. Vores opgave er at tjene jøderne som en slags frivillige slaver, der skal beundre jøderne og Israel for deres guddommelighed.

Den originale babylonske Talmud er hardcore, hadefuld læsning, der får Koranen til at ligne en børnebibel! Den form for jødedom er en racistisk ideologi om overherredømme. Hvorfor har jøder lov til at være racister, når hvide europæere bliver bandlyst, når de udtrykker samme ideologi med omvendt fortegn?

Hvorfor er det ingen, der taler om at forbyde jødernes had overfor kristne og muslimer? Hvorfor er det kun os ikke-jøder, der ikke må hade jøderne? Det er ulogisk.

DET ER IKKE KUN TRO

Problemet er, at det for nogle jøder ikke kun er tro. Det er også handling. Det bedste bevis for dette er staten Israels historie, og hvordan Israel opfører sig overfor palæstinenserne.

Jeg spørger igen: Hvorfor må jøder hade kristne og muslimer, når kristne og muslimer ikke må hade jøder?

PS: Det er min holdning, at folk må tro på, hvad de vil, føle hvad de vil og sige hvad de vil, så længe de opfører sig fredeligt overfor alle. I den forbindelse vil jeg gerne forsvare jødernes ret til at hade os. Hvis jeg ser en jøde blive overfaldet på gaden af en hvid racist, så vil jeg uden tøven kaste mig ind i kampen og forsvare jøden.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x