Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Mainstream-nyhedsmedier er en dumhedsfremmende blanding af politik, sport og underholdning

Samtlige store nyhedsmedier blander rigtige politiske nyheder med sport og underholdning. Hvorfor gør de egentlig det?

Hvis man spørger chefredaktørerne, så vil de formentlig svare, at det er fordi, at deres brugere ønsker det. Den reelle grund er nok snarere, at strategien tjener dette dobbelte formål: (1) Det øger antallet af brugere, omfanget af hver brugers forbrug og dermed indtjeningen i form af annoncesalg m.v. (2) De magthavere, der ejer dem, køber annoncer hos dem og på anden vis bestemmer over dem er glade for denne sammenblanding, da det gør medieforbrugerne dummere, så de får sværere ved at gennemskue, hvad der egentlig foregår i verden. Dumme mennesker er lettere at snyde og bestemme over.

DUMME MENNESKER LIDER IKKE

Folket brokker sig ikke, fordi dumhed er en af de personlighedsforstyrrelser, der sjældent opleves som en lidelse. Tværtimod er det sikkert lettere at føle sig lykkelig, hvis man ikke ved, hvor korrupt verden er, hvordan vi alle bliver snydt, så det driver, hvordan vi hver eneste dag bliver stopfodret med løgnehistorier forklædt som faktuelle nyheder.

Ligegyldige nyheder om sport og underholdning virker som narko. Hjernen vænner sig til det, så efter kort tids narkotisk medieforbrug, så virker virkelige nyheder om verden simpelthen røvkedelige. Så man ignorerer dem og vender tilbage og fixer på junk-nyhederne igen.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x