Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Hvad gør man, når politiet ikke vil hjælpe?

Jeg har nu to gange gået forgæves til politiet med begrundede mistanker om, at jeg i 2018 blev udsat for en planlagt falsk voldtægtsanmeldelse koordineret af den israelske lobby i Danmark.

Københavns Politi nægter simpelthen at starte en efterforskning. De er tilsyneladende fuldstændigt blinde for, at det er veldokumenteret, at den israelske lobby bruger den slags ufine metoder til at fælde deres kritikere.

Hvad gør man så? Hyrer en privatdetektiv? Det føles dybt urimeligt og krænkende, at man som dansk statsborger selv skal betale for undersøgelser af mistanker om angreb på dansk jord fra en udenlandsk stat.

Her kan du høre mig læse op af sidste afsnit af min nye bog, hvor jeg beskriver voldtægtssagen og mine mistanker:

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x