Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Politik (abonnement)

Mine dårlige erfaringer med politiet

Jeg har siden 2018 haft en række særdeles dårlige erfaringer med Københavns Politi. Her er nogen af dem:

  • Vred politikvinde ringer mig op og overfuser mig med en meget mærkelig voldtægtsanmeldelse. Hun nægter derefter at udlevere papirer til min advokat, som politiet ifølge Retsplejeloven er forpligtet til at udlevere. Det fører til uhørt voldsomme skænderier mellem politikvinden og min advokat.
  • Jeg modtager dødstrusler over SMS fra en mand, der tidligere har været dømt for mord. Jeg går til politiet, viser truslerne, fortæller hvem han er og hans baggrund, men det er da ikke noget, de vil gøre noget ved. Det ender med et skænderi på politistationen, fordi jeg insisterer på, at de i det mindste opretter et notat om, at jeg har henvendt mig, hvis jeg en dag bliver fundet død. Kun fordi jeg presser på, går de med til at skrive et par linjer i min journal.
  • Jeg bliver truet med overfald af en meget vred mand i mit lokale fitnesscenter. Jeg er igen nødt til at tvinge politiet til at oprette et notat. Det kunne aldrig falde dem ind at tage en snak med den pågældende mand, ligesom det heller ikke kunne falde dem ind at tale med den dømte morder, der havde givet mig dødstrusler, før han rent faktisk havde forsøgt at slå mig ihjel.
  • Jeg bliver udsat for stalking og chikane og går til politiet for anmelde det. Det gider de heller ikke tage alvorligt.
  • Jeg melder flere personer for mistanke om overtrædelse af påvirkningsloven ved at samarbejde med den israelske efterretningstjeneste. Jeg hører aldrig noget svar fra politiet.
  • Jeg går til politiet tre gange med beviser på, at min voldtægtssag var en planlagt falsk anmeldelse for at ramme mig politisk. Jeg beder dem om at starte en efterforskning. Det nægter de.
  • Den sidste gang jeg gik til politiet sagde politimanden til mig med nedværdigelse i stemmen: “Tror du ikke, at det er på tide, at du finder noget andet at gå op i?” Jeg bad om hans navn og sagde, at jeg ønskede at klage over ham. “Du stiller dig bare op i køen”, var hans flabede svar.

I mit næste liv vil jeg være kvinde eller jøde.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading