Kategorier
Frihedspressen Indlæg Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Sandheden burde kunne lukke munden på Holocaust-benægterne

Antisemitisme – forstået som had mod jøder uden grund – og Holocaust-benægtelse – forstået som benægtelse af Nazi-Tysklands industrielle drab på 6 millioner jøder i gaskamre – er simpelthen forkasteligt!

Det er min opfattelse, at den bedste metode til at lukke munden på antisemitter og Holocaust-benægtere er at levere faktuel dokumentation, der modbeviser deres horrible påstande om løgn og bedrag.

Jeg har derfor her samlet nogle af de spørgsmål, som de såkaldte historiske revisionister bliver ved med at fremføre om Holocaust. Flere af dem har afsonet lange fængselsstraffe udelukkende for at fremføre disse påstande.

Det er min opfattelse, at folk skal have lov til at sige og skrive, hvad de vil. Et samfund, der sætter folk i fængsel for at ytre sig, er et sygt samfund. Dumme mennesker, psykotiske mennesker, hadefulde mennesker og mennesker med vrangforestillinger skal have lov til at ytre sig lige så frit, som intelligente mennesker der fortæller sandheden.

Den bedste behandling af Holocaust-benægtelse må være at levere overbevisende dokumentation for de vanvittige påstande, som Holocaust-benægterne bliver ved med at fremføre. Sandheden vinder altid i en fri og åben debat.

Jeg vil derfor nu begynde at kontakte Danmarks førende eksperter i Holocaust for at få svar på disse spørgsmål:

SPØRGSMÅL OM HOLOCAUST

1. Hvad er beviserne imod revisionisterne påstande om, at den officielle historie om Holocaust (industriel aflivning af jøder i gaskamre) udelukkende er baseret på vidneberetninger (hvoraf ingen af fangerne direkte har bevidnet aflivning i gaskammer, og nazi-officererne blev udsat for tortur inden vidneafhøringer) og ingen fysiske beviser?

2. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at der ikke findes noget dokument, der beviser, at Hitler gav ordre til nogen jødeudryddelse (forstået som drab)?

3. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at Hitler før og under krigen samarbejdede med zionister om at eksportere jøder til Palæstina med henblik på at etablere en jødisk stat der?

4. Hvad er beviserne imod reivionisternes påstande om, at det udstillede gaskammer i Auschwitz er en reproduktion, der er bygget efter krigen?

5. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at flere vidneberetninger fra overlevende er dokumenterbart løgne, og derfor kan man ikke udelukke, at alle vidneberetningerne er løgnehistorier?

6. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at der ikke er fundet rester af giftgas (Zyklon B) i murbrokkerne fra de gaskamre, der angiveligt blev brugt til jødeaflivning (og ikke dem der blev brugt til aflusning af tøj)?

7. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at der ikke er nogen retsmedicinske undersøgelser, der dokumenterer, at mennesker er blevet dræbt af giftgas i kz-lejrene?

8. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at begrebet ”Holocaust” og tallet ”6 millioner” blev anvendt af den zionistiske lobby lang tid før 2. Verdenskrig?

9. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at der aldrig er blevet fundet ligrester, der godtgør antallet af dræbte i udryddelseslejrene?

10. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at de velkendte billeder med bunker af døde jøder reelt er jøder, der er døde af sygdom og sult og ikke af gaskamre?  

11. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at det er fysisk umuligt at kremere det påståede store antal mennesker over den påståede tidsperiode?

12. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at de overlevendes vidneberetninger fra lejrene reelt er genfortællinger af propaganda-historier om gaskamre, der blev spredt meget tidligt i krigen?

13. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at lejrene var arbejdslejre og ikke udrydningslejre, og derfor var lejrene også udstyret med kulturelle aktiviteter, svømmepøl, fodboldbaner, etc.?

14. Hvad er beviserne imod revisionisternes påstande om, at udbredte filmoptagelser af de påståede gaskamre er groft manipuleret og forvrænger billedet af de faktiske installationer, der havde helt andre formål?

Hvis du ligger inde med svar på disse spørgsmål og dokumentation herfor, så må du meget gerne kontakte mig. Når jeg har indsamlet svar på alle spørgsmålene, så vil jeg udgive et nyt indlæg, så vi én gang for alle kan få lukket munden på Holocaust-benægterne.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

3 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x