Kategorier
Abonnement Den Spirituelle Blog SPA

Holocaust er kuren mod jødehad

Hvis vi skal bekæmpe jødehad, så er Holocaust den eneste kur, så vidt jeg kan se.

Historien om Holocaust efterlader det indtryk, at jøderne er ofre, der er forfulgt uden grund – og hvor 6 millioner af dem led en grum skæbne under 2. Verdenskrig.

Holocaust har indtil videre virket effektivt til at sikre, at Israel har kunnet opføre sig på samme måde overfor palæstinenserne, som tyskerne angiveligt opførte sig overfor jøderne – uden tilstrækkelig modstand fra verdenssamfundet.

Jeg har gennem det sidste års tid studeret Biblen og de jødiske tekster (Toraen, Talmud, m.v.). Jeg har også studeret de historiske begivenheder, som de ledende, organiserede eller fanatiske jøder har været involveret i. Det er min konklusion, at en vis skepsis overfor jøder er den logiske konsekvens. Især når man læser i Talmud, hvordan jøderne opfatter sig selv som overmennesker i forhold til os andre, der faktisk ikke rigtigt er mennesker. Det er et meget skræmmende menneskesyn, der kræver en Holocaust som camouflage.

Jeg vil derfor anbefale det jødiske samfund i Danmark at fastholde fokus på Holocaust og jødernes lidelser i den forbindelse. Jeg vil også anbefale dem at udgive en ny, opdateret bog om deres religion, som folk kan læse i stedet for de originale, racistiske dommedagstekster – og husk især at fjerne visionen om den næsten altødelæggende verdenskrig med jødisk overherredømme fra Israel til følge. En logisk tænker kunne finde på at konkludere, at nogen arbejder meget ihærdigt på at starte den verdenskrig, der ikke tjener andre interesser end fanatiske, jødiske visioner om dommedag, som kun “Guds udvalgte folk” vil overleve.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x