Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Corona: kaos eller konspiration?

10.03.2020

Når man vil forstå dybe begivenheder i verden, så findes der to typer teori: kaosteori og konspirationsteori.

De almindelige nyhedsmedier går altid ud fra kaosteori. De alternative nyhedsmedier går altid ud fra konspirationsteori.

Sandheden er jo nok den, det nogle gange er tilfældigt (kaosteori) og andre gange er planlagt (konspirationsteori). Den eneste måde man kan finde ud af det på er at foretage en objektiv vurdering af beviserne uden på forhånd at søge forklaringer i kun én af de to typer teorier.

TILFÆLDIGHEDER FINDES FAKTISK

I den aktuelle sag med corona så kan det være tilfældigt, at en israelsk medicinalvirksom i fire år har arbejdet med en virus, der er magen til den aktuelle coronavirus. Det kan også være tilfældigt, at de har gjort det på vegne af den israelske regering. Ligesom det kan være tilfældigt, at det vil tjene den zionistiske sag perfekt, hvis Israel kan fremstå som verdens frelser – som et lys for alle verdens nationer.

I den ældre sag med 9/11, så kan det også være tilfældigt, at en stålrammet skyskraber for første gang i verdenshistorien faldt i frit fald i sit eget fodaftryk som følge af brand. Det kan være tilfældigt, at der var et meget uheldigt sammenfald af fejl i bygningen, der fik den til at kollapse på den observerede måde. Det kan være tilfældigt, at 9/11 fik USA og flere andre lande (herunder Danmark) til at føre de krige i Mellemøsten, som var strategisk lagt ud i den zionistiske Yinon-plan i starten af 1980’erne. Det kan også være tilfældigt, at der året inden 9/11 blev udgivet en zionistisk rapport – Project for the New American Century – der præcist beskrev det strategiske behov for en begivenhed som 9/11.

Konflikten mellem kaosteoretikere og konspirationsteoretikere tjener i øvrigt som en Del & Hersk strategi, der får de to grupper til at bekæmpe hinanden i stedet for at slutte fred og blive enige om et fælles mål om at søge sandheden og forbedre verden.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading