Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Klassiker Politik (abonnement)

Jødisk terrororganisation mistænkt for voldtægtsangreb

Jeg mistænker den ekstremistiske, jødiske terrororganisation Chabad for at stå bag voldtægtsangrebet på mig.

Jeg kan dokumentere, at kvinden, der anmeldte mig, har tæt forbindelse til en mand, der har en meget høj placering i Chabad Danmark.

Jeg kan dokumentere, at Chabad-manden har forbindelse til Claus Larsen fra 911facts.dk. Jeg så dem simpelthen tale sammen tidligt om morgenen, før det første retsmøde i min sag.

Jeg har forgæves forsøgt at få politiet til at tage min mistanke om planlagt falsk voldtægtsanmeldelse alvorligt. Jeg har ringet til dem, mailet beviser til dem, mødt op på stationen og sågar også mødt op hos den politimand og de to militærfolk, der holder vagt ved Chabad-bygningen i København.

Det har simpelthen været komplet umuligt at få dem til se alvoren i sagen og starte en efterforskning. Og det er en anelse provokerende, at politiet samtidig bruger så mange ressourcer på at bevogte den organisation, som jeg mistænker for at stå bag karaktermordet på mig. 1 politimand + 2 militærfolk 24 timer i døgnet 365 dage om året. Og politiet vil ikke afsætte blot en enkelt time til en seriøs samtale med en efterforsker om mine mistanker.

Jeg gad vide, hvordan politiet ville have reageret, hvis det var en muslimsk og ikke en jødisk terrororganisation, der var søgelyset…?

MAGTFULD DOMMEDAGSKULT

Chabad er en international organisation, der har infiltreret de højeste magtniveauer i samfundet, herunder Trump og Putin. Mette Frederiksen opfører sig også som om, at hun har fået Chabad-massage.

Chabad er dybest set en dommedagskult, der arbejder meget aktivt og utålmodigt for jødisk overherredømme fra Israel. Deres syn på “vantro” (dvs. alle ikke-jøder) er særdeles skræmmende. Det er fuldstændig på niveau med de værste elementer af Islamisk Stat. Forskellen er bare, at Chabad og lignende Talmud-baserede fanatikere arbejder langt mere intelligent og strategisk for at nå deres fanatiske mål om verdensherredømme og undertrykkelse af os andre. Det har de bl.a. gjort ved selv at fremme de muslimske ekstremister og terrorister, så de selv (Israel) kommer til at fremstå som dem, der kan skabe fred i Mellemøsten.

Samtidig bliver almindelige jøder brugt som menneskelige skjold for den fanatiske kerne og magtfulde elite. Det er ikke almindelige jøder, der er problemet. De har ingen anelse om, hvad der foregår, ligesom de fleste almindelige kristne ikke har nogen anelse om, hvad der faktisk står i Det Nye Testamente. De almindelige jøder er snarere en vigtigt del af løsningen på dette misbrug af deres religion.

Hvis du ikke tror på dette, så se på staten Israels historie med terror, bedrag, propaganda, folkedrab og apartheid fra 1946 til i dag.

HVORFOR MIG?

Hvorfor skulle de angribe lille mig? Tja, de har jo måske udset mig som en politisk trussel. Ikke fordi jeg har nogen som helst formel politisk magt, men måske fordi jeg har gennemskuet deres bedrageriske propaganda.

Hvad har det med 9/11 at gøre? Meget tyder på, at Israel via et internationalt netværk af zionistiske kriminelle havde en meget stor finger med i dét spil. Og de muslimske terrorister, der fik skylden for terrorangrebene mod USA den dag, var blot syndebukke eller villige idioter, der blev manipuleret rundt med.

Det kan du læse eller høre mere om i Frihedens Pris. Der kan du også læse eller høre, hvorfor narrativer er verdens største supermagt. Og hvorfor dem, der kan gennemskue de falske narrativer og oplyse herom til almindelige mennesker, er en stor trussel for de magthavere, hvis magt er baseret på løgn og bedrag.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading