Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Klassiker Politik (abonnement)

Coronapolitik: mere magt til staten og bankerne, mindre til folket

12.03.2020

De sidste par dage har der været flere markante tiltag, der viser, at coronapanikken bliver brugt til at øge magten til bankerne og staten og reducere den enkeltes magt og frihed.

Vi så det samme i USA i kølvandet på 9/11 – bl.a. med Patriot Act, der omfattede så store indskrænkelser i borgernes frihed, at de frihedselskende amerikanere aldrig ville være gået med til så meget politistat, hvis det ikke var for terrorangrebene den dag.

CORONA SOM TERROR

Forskellen på 9/11 og corona er, at corona er endnu mere global. Begge dele er terror. Uskyldige bliver ramt, og det handler om at skabe frygt. Uanset hvorvidt eller hvem der står bag den globale coronaterror nu, så har det nogle oplagte og forudsigelige konsekvenser. Det er dem, der udfolder sig nu – fremført af søde og rare Mette Frederiksen med perfekt afstemt retorik.

Centralbank klar med corona-hjælp til den lille caféejer og den store koncern

Uanset om et land lukker ned på grund af krig eller corona, så påvirker det økonomien på en sådan måde, at statens behov for at låne penge stiger. Stater låner penge af de privatejede centralbanker. Derigennem øger bankerne deres magt over nationerne, og de øger pengeskabelsen med massive fortjenester til dem selv.

Finansminister: Sådan vil vi undgå en ny økonomisk krise

Bankernes spændetrøje fra finanskrisen i 2007 bliver fjernet, så de nu kan låne endnu flere penge ud. Det øger pengeskabelsen i samfundet samt bankernes ejerskab af virksomheder og mennesker baseret på den kollektive illusion, som penge reelt er.

Sundhedsministeren får vidtrækkende beføjelser i corona-bekæmpelsen

Ny lov giver mulighed for tvangsbehandling, forbud mod forsamlinger og adgang til boliger uden retskendelse. Det er altså via sundhed at politistaten bliver udbredt. Smart nok, da folk så tror, at det er for deres egen skyld, at deres frihed og rettigheder bliver fjernet. Det tror politikerne sikkert også selv.

Det er det, jeg har skrevet i flere år: Sundhed bliver misbrugt til at indføre det totalitære, fascistiske samfund. Kunsten er at få folket til at bede om det selv, så det opleves som om, at det er en omsorgsfuld mor, der tager sig af sine små, bange børn – og for deres egen skyld laver nye regler, forbud, påbud og straffe.

Læs mere her: Sundhed som et fascistisk mikrokosmos og i Frihedens Pris.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading