Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Klassiker Politik (abonnement)

Retten til at blive syg: Den oversete menneskerettighed

Disse coronatider bør sætte fokus på den oversete menneskerettighed: retten til at blive syg. Det, der sker nu, er, at sundhed bliver misbrugt til at indføre en fascistisk politistat.

Ud fra et holistisk og liberalistisk perspektiv bør ægte sundhed også omfatte retten til at blive syg og fravælge velvære. Nogle gange kan lidelse og sygdom være nødvendigt af hensyn til et højere formål – som f.eks. frihed.

MISBRUG AF MEDFØLELSE

I stedet for at begrænse alles frihed i en så voldsom grad så kunne myndighederne i Danmark have valgt at fokusere på at beskytte de sårbare. Selv regeringens egen sundhedsstyrelse har været ude og modsige regeringens beslutning om også at lukke for Danmarks grænser. Den beslutning er symbolpolitik, der skal give en falsk følelse af tryghed som følge af indskrænket frihed. Ud over at Socialdemokratiet på den korte bane kan hente endnu flere stemmer fra Dansk Folkeparti med den beslutning, så tjener det også den mere generelle, langsigtede dagsorden om at indskrænke vores frihed.

Hvorfor har vi ingen ægte liberalister i Folketinget længere? Hvorfor er dansk politik blevet en omgang socialistisk sødsuppe, hvor selv de højreorienterede er røde?

Coronapropagandaen er i øvrigt baseret på det samme misbrug af menneskelig medfølelse som såkaldt “humanitær intervention” i relation til fysisk krig mod selvstændige nationer.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x