Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Den Komiske Blog Frihedspressen Komik (abonnement)

Sådan bliver du 100 % sikker på ikke at blive syg af corona

Der florerer mange alternative påstande om, hvad man kan gøre for at undgå at blive coronasyg. Jeg er skeptisk overfor dem alle. Jeg tror faktisk, at der findes én effektiv alternativ “behandling” til at undgå coronasyge med sikkerhed: Selvmord!

Selvmord medfører død. Når man er død, så kan man ikke blive syg. Hverken af coronavirus eller af noget som helst andet. Man kan heller ikke dø igen, når man først er blevet dræbt én gang.

Man kan begå selvmord på flere forskellige måder, hvoraf nogle er mere smertefulde end andre. Smerten får dog under alle omstændigheder en ende, hvis behandlingen er effektiv nok. Spørg din læge, hvis du overvejer selvmord. Der findes også selvmords-telefonlinjer, hvor du kan få råd og vejledning i at begå selvmord på den bedste måde.

ALTERNATIVET TIL SELVMORD

Alternativet til denne alternative behandling er at se døden i øjnene. Mærk dødsangsten. Lad den rase ud. Igen og igen. Fra øjeblik til øjeblik.

Se i øjnene, at det eneste, der er helt sikkert i dit liv er, at det slutter en dag. I hvert fald ‘livet’ defineret som den levende, biologiske krop.

Måske er der noget andet, der lever videre? Hvem ved? Måske er den del i dig ikke bange for hverken coronavirus eller noget som helst andet, der kan medføre døden?

Maybe there is nothing left but faith?

Jesus Christ!“, tænker du måske, mens du ryster dit hoved i stykker. “Ja!” svarer jeg, mens jeg aer dig til ro i din tro.


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
1
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading