Derfor er det coronainficerede sundhedsdiktatur sikker på sejr

For hver gang statsministeren holder pressemøde bevæger hun Danmark længere i retning af det totalitære, sundhedsfascistsiske diktatur, som jeg har advaret om de sidste 10 år.

Sundhed – eller rettere frygten for sygdom og død – er midlet til at indføre den politistat, der går stik imod alle danske værdier.

Coronaprojektet er desværre sikker på succes uanset udfaldet af epidemien:

  • Hvis der ikke kommer nogen særlig belastning af sundhedssystemet ud over en almindelig influenzaepidemi, kan regeringen påstå, at det var på grund af de strenge foranstaltninger. Det er efter min opfattelse det mest sandsynlige scenarie.
  • Hvis der kommer en stor belastning af sundhedssystemet, kan regeringen gennemføre endnu flere stramninger, f.eks. med total udgangsforbud. Uanset hvor meget eller for lidt de strammer og regulerer, så vil epidemien aftage på et tidspunkt, og hvis der blot har været tilstrækkelig opmærksomhed på regeringens “handlekraft”, så kan de bruge det politisk til at fastholde politistaten fremover.
Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments