Opdatering om corona-panikken fra Italien

Når man følger de almindelige nyheder, får man let det indtryk, at folk dør på stribe af coronavirus i Italien lige nu. Men de italienske myndigheder har netop udgivet en medicinsk rapport om de coronarelaterede dødsfald, der viser et noget andet billede.

I rapporten kan man se, at der i Italien kun er rapporteret tre (3) dødsfald hos mennesker, der ikke i forvejen var syge af noget alvorligt.

MÅSKE KUN 2 CORONA-DØDE I ITALIEN

Jon Rappoport fortæller, at det ved en pressekonference i Italien kom frem, at det måske kun er to (2), der er døde uden i forvejen at fejle andet end, at de var gamle (over 80 år). Selv i de to tilfælde kan det ikke udelukkes, at de er døde af noget andet end corona.

Det, jeg savner fra både de italienske, de kinesiske og de danske myndigheder, er, at de rapporterer, om de syge og døde er blevet testet for andre vira. Som jeg tidligere har nævnt, så forekommer coronavirus ofte i kombination med andre vira, så det er nødvendigt at finde ud af, om coronavirus er aktør, markør for anden infektion eller bare så udbredt efterhånden, at ganske mange af dem der blive syge og måske ligefrem dør af alle mulige årsager for tiden, de vil også være positive for corona. Det er en anelse skræmmende, hvis de springer dette basale videnskabelige princip over.

MERE VIDENSKAB, TAK!

Det er også påfaldende, at myndighederne i Danmark er stoppet med at screene for coronavirus i normalbefolkningen, da den type undersøgelser er nødvendig for at se, hvor udbredt epidemien faktisk er, og hvor farlig virus er i sig selv. Hvis man kun tester dem, der viser tegn på alvorlig sygdom, så kommer man nærmest uundgåeligt til at overvurdere alvoren af coronavirus. Og det bliver i hvert fald komplet umuligt at fastslå, om corona er årsagen eller bare en ufarlig cofaktor, der er udbredt i samfundet for tiden.

Spørgsmålet er så, om alt det vi har hørt fra Italien primært skal tjene til at skræmme andre europæiske lande til at indføre politistat, smadre økonomien og indføre andre politikker, som borgerne under normale omstændigheder aldrig ville gå med til i frie demokratier?

Mindre panik og mere videnskab, tak!

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments