Kategorier
Afsløring Coronabloggen Frihedspressen Indlæg Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Coronakrisen afslører det store bedrag om penge

Hvor kommer pengene fra til regeringens hjælpepakker? Under normale omstændigheder er der sjældent penge til at hjælpe folk. Lige pludselig er der masser.

Fem spørgsmål: Hvor kommer pengene fra til regeringens hjælpepakker?

Pengene kommer fra Nationalbanken. Den danske stat låner nu 125 milliarder i stedet for som planlagt “kun” 75 milliarder kroner.

Nationalbanken er Danmarks centralbank. Den er i familie med bl.a. den amerikanske centralbank, The Federal Reserve. Ja, faktisk er der et globalt netværk af centralbanker. De få lande, der ikke har centralbanker i familien, bliver invaderet under falske påskud og tvunget til at makke ret. Mange tror desværre, at Nationalbanken er ejet af staten. Det er den ikke. Nationalbanken er en 100 % privat bank. Det eneste “nationale” i Nationalbanken er, at det er den bank, som nationen låner penge af, når den er krise – som nu.

NATIONALBANKEN SCORER KASSEN PÅ CORONA

Det store pengebedrag går tilbage til dannelsen af den amerikanske centralbank, hvor det lykkedes bankfolkene at få privat monopol på selve skabelsen af penge i det amerikanske samfund – herunder statens penge. Det system spredte sig hurtigt som en virus til hele verden. Pengesystemet er noget af det sværeste at gennemskue indenfor økonomi og politik, men det har basal betydning for at forstå, hvad der sker i verden, hvem der har magten, og hvordan de har fået den.

Lige nu er den amerikanske stat også godt i gang med at låne milliarder af den amerikanske centralbank på grund af corona.

Hvad sker der, når en stat låner penge af en centralbank? Det er for det første en utroligt god forretning for centralbankerne. For det andet så får de store banker endnu mere magt over staterne, og magten bliver centraliseret i pengeskabelsen i stedet for i det reelle produktion i samfundet, som coronakrisen jo har lukket ned. Jeg fristes til at kalde coronakrisen for et statskup. Det er præcis det samme, der sker, når et land indfører krigsøkonomi. Krig har derfor altid været en ekstremt god forretning for de store banker.

Danmark er nu overgået til kommunistisk økonomi, hvor Moder Stat leverer kapitalen under dække af omsorg. Bag det røde skjold står imidlertid en noget mere dyster og kynisk global magtelite, der vil gøre hvad som helst for at tilrane sig endnu mere rigdom og magt. Og de bryder sig absolut ikke om, at der bliver kastet spotlight på dem.

Hvis du vil være klogere på pengesystemet, så kan jeg anbefale denne dokumentarfilm af den uafhængige, undersøgende journalist James Corbett:

https://youtu.be/5IJeemTQ7Vk


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x