Hvorfor kører hæren i gaderne i Italien?

Der florer lige nu en skræmmehistorie om, at hæren kører i konvoj ligkister ud af italiensk by. Men kan der være en anden forklaring på militærets tilstedeværelse i gaderne i Italien?

En anden forklaring på de mange militærbiler i gaderne i Italien kan være, at der lige nu er gang i en meget stor USA-ledet militærøvelse i Europa, hvor Italien medvirker. Øvelsen hedder Defender Europe 20. Den omfatter bl.a., at den britiske hær vil levere et topmoderne militærhospital. Den amerikanske hær er også massivt til stede i Europa i øvelsen, der i følge den britiske hærs hjemmeside startede i februar og fortsætter indtil juli.

Det samlede antal deltagere i militærøvelsen omfatter 37.000 personer, heraf 20.000 amerikanere, 2.600 briter, 18 deltagende nationer og 10 nationer, hvor der foregår konkrete aktiviteter.

Det får mig igen til at tænke på 9/11, hvor der også tilfældigvis var en stor militærøvelse i gang i luftrummet over USA. Og terrorangrebet i London 7/7 2015, hvor der også tilfældigvis var en øvelse i gang med det samme scenarie.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments