Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Symptomerne på coronasyge og panikangst ligner hinanden til forveksling

Hvor mange mon går rundt og tror, at de er blevet ramt af det fysiske coronavirus, mens de reelt kun er blevet ramt af det psykologiske coronavirus?

Når man læser en liste med symptomerne på coronasyge, så kan man bl.a. begynde at hoste og få åndenød. Det kan både være symptomer på coronasyge og på panikangst.

Her er nogle af symptomerne på panikangst, der kan forveksles med symptomer på coronasyge:

  • Sveden, rysten, svimmelhed, uvirkelighedsfølelse, kuldegysninger, hedeture [Disse symptomer minder om symptomerne på feber, som kan være et tegn på coronasyge]
  • Hjertebanken, åndedrætsbesvær, kvælningsfornemmelse, smerter eller trykken i brystet, svimmelhed, dødsangst, dødhedsfølelse [Disse symptomer minder om symptomerne på åndenød ved coronasyge]
  • Mundtørhed kan også være et symptom på panikangst, og det kan føre til tør hoste som refleks, ligesom hoste er noget, man selv kan fremkalde, bevidst eller ubevidst, f.eks. ved at læse at tør hoste er et tegn på coronasyge.

Symptomerne på panikangst er fra ICD-10 diagnosebogen for de europæiske lande.

Det er endnu en god grund til at RO er råd nr. 1 i Den Holistiske Coronaguide. Ved at tage den med og lade være med at gå i panik, så er du mere sikker på de symptomer, som du oplever fra din krop.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading