Coronakrisen camouflerer to vigtige nyheder om 9/11 og Syrien

Nu hvor verdenspressen er dens lille rest af rigtig journalistik er optaget af corona, så kan vigtige nyheder om store fejl i systemet meget let fejes ind under gulvtæppet.

Her er to vigtige nyheder, som du næppe kommer til at høre om fra de store nyhedsmedier:

HULSEY-RAPPORTEN OM 9/11

Professor Hulsey og kollegers videnskabelige udgivelse om 9/11 bliver som planlagt udgivet i næste uge. Hulsey har tidligere udtalt, at de foreløbige undersøgelser viste en sandsynlighed på 0 % for, at Bygning 7 på 9/11 kunne kollapse af de årsager, som den officielle forklaring omfatter.

Med andre ord: Fra næste uge er det endegyldigt videnskabeligt bevist, at den officielle historie om 9/11 er en løgn.

Følg udgivelsen af rapporten fra University of Alaska Fairbanks hos Architects & Engineers for 9/11 Truth

SYRIEN-SKANDALEN

Flere af eksperterne fra OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) er stået frem og sagt, at de har fået mundkurv på af ledelsen til at sige, at der ikke var nogen som helst tegn på, at Assad havde brugt kemiske våben mod sin egen befolkning. Det var det, der var anledningen til, at USA bombarderede Syrien. Flere danske aviser brugte forsider og lederartikler til at fordømme Syrien og til at opfordre USA & Co. til at sætte hårdt ind på Syrien. Men det var altså også baseret på bedragerisk propaganda.

Læs mere om 9/11-skandalen

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om