Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Forespørgsel til Sundhedsstyrelsens bedemandsafdeling: Hvor mange frikadellerelaterede dødsfald har der været?

Dette er en høflig forespørgsel til Sundhedsstyrelsens nye bedemandsafdeling. Eller bedekvinde, naturligvis.

Det er noget dramatisk, men når I åbenbart ønsker at oplyse os om, hvad danskere dør af hver dag, så kunne jeg godt tænke mig også at få oplyst hver dag:

  • Hvor mange influenzarelatede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde influenzavirus i kroppen.
  • Hvor mange mobilrelaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen har haft mobiltelefon.
  • Hvor mange motionsrelaterede dødsfald der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde dyrket motion forinden.
  • Hvor mange meditationsrelaterede dødsfald der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde mediteret i perioden op til.
  • Hvor mange TV-relaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde set fjernsyn forinden.
  • Hvor mange frikadellerelaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde spist frikadeller forinden.
  • Hvor mange livslaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde været i live forinden.

På forhånd tak for jeres udvidede bedemandsservice.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x