Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Forespørgsel til Sundhedsstyrelsens bedemandsafdeling: Hvor mange frikadellerelaterede dødsfald har der været?

Dette er en høflig forespørgsel til Sundhedsstyrelsens nye bedemandsafdeling. Eller bedekvinde, naturligvis.

Annonce:

Det er noget dramatisk, men når I åbenbart ønsker at oplyse os om, hvad danskere dør af hver dag, så kunne jeg godt tænke mig også at få oplyst hver dag:

  • Hvor mange influenzarelatede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde influenzavirus i kroppen.
  • Hvor mange mobilrelaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen har haft mobiltelefon.
  • Hvor mange motionsrelaterede dødsfald der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde dyrket motion forinden.
  • Hvor mange meditationsrelaterede dødsfald der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde mediteret i perioden op til.
  • Hvor mange TV-relaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde set fjernsyn forinden.
  • Hvor mange frikadellerelaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde spist frikadeller forinden.
  • Hvor mange livslaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde været i live forinden.

På forhånd tak for jeres udvidede bedemandsservice.

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x