Kategorier
Den Komiske Blog Frihedspressen Indlæg Komik (abonnement)

Forespørgsel til Sundhedsstyrelsens bedemandsafdeling: Hvor mange frikadellerelaterede dødsfald har der været?

Dette er en høflig forespørgsel til Sundhedsstyrelsens nye bedemandsafdeling. Eller bedekvinde, naturligvis.

Det er noget dramatisk, men når I åbenbart ønsker at oplyse os om, hvad danskere dør af hver dag, så kunne jeg godt tænke mig også at få oplyst hver dag:

  • Hvor mange influenzarelatede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde influenzavirus i kroppen.
  • Hvor mange mobilrelaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen har haft mobiltelefon.
  • Hvor mange motionsrelaterede dødsfald der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde dyrket motion forinden.
  • Hvor mange meditationsrelaterede dødsfald der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde mediteret i perioden op til.
  • Hvor mange TV-relaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde set fjernsyn forinden.
  • Hvor mange frikadellerelaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde spist frikadeller forinden.
  • Hvor mange livslaterede dødsfald har der været? Det er, når en person findes død, og man finder ud af før eller efter dødsfaldet, at personen havde været i live forinden.

På forhånd tak for jeres udvidede bedemandsservice.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x