Kategorier
Abonnement Den Politiske Blog FPA Indlæg/Post

Coronarask: Hvorfor bliver mange ikke syge af coronavirus?

Mange, der er blevet testet positive for coronavirus, udvikler ingen eller kun meget milde symptomer. Hvordan kan det være?

Det kan der være flere grunde til, hvoraf den mest oplagte er, at coronavirus er et ufarligt virus. Det kunne være interessant at vide til sammenligning, hvor mange af dem, der bliver smittet med influenzavirus, der ikke bliver syge.

De fleste almindelige danskere ved generelt meget lidt om virus, så vi kan let komme til at tro, at coronavirus er meget mere farligt, end det reelt er. Det er derfor vigtigt med oplysning baseret på fakta i stedet for følelser, og hvor man sammenligner coronavirus med noget, som folk i forvejen kender til, f.eks. forkølelsesvirus og influenzavirus.

Annonce:
Deltag i politisk privatcafé med foredrag om Holistisk Sundhed 7/10 i København Mere info

Hvorfor vil myndighederne kun teste dem, der er syge? Den kyniske årsag kunne være, at nogen magtfulde personer i systemet ønsker, at coronavirus skal opfattes som mere farligt, end det reelt er, så situationen kan misbruges politisk. Ved kun at teste de syge og de døde, så vil man kun registrere “coronarelateret” sygdom og død – og ikke “coronarelateret” raskhed.

0 0 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x