Jeg er stadigvæk syg, men det er næppe corona

Mine specifikke symptomer ud over feber tyder på, at det er et andet virus end corona, der har angrebet mig.

Jeg er dog ikke blevet testet for noget, så det er blot min egen vurdering.

Ja, man kan faktisk godt blive syg af noget andet end corona under en coronaepidemi. Men det er let at komme til tro, at man har corona lige så snart, man har nogle af symptomerne på COVID-19.

At tage den med ro og blive i min seng er blandt mine spidskompetencer, så jeg forventer, at jeg er frisk igen om et par dage.

Pas godt på jer selv og hinanden derude. Og pas især godt på, at vores magthavere ikke misbruger vores panik til at fjerne vores basale frihedsrettigheder. Hvis prisen for frihed er sygdom, så skal vi som fællesskab være parat til at betale den pris, selvom den er barsk.

God bedring til alle, der er syge af det ene eller det andet eller det tredje. Husk også, at uanset hvor rask du er nu, så vil du også dø en dag, uanset om du lever resten af dit i et isoleret coronafængsel. Denne eksistentielle indsigt kan du bruge til enten at blive deprimeret eller fri.

Lad døden sætte dig fri – også mens du lever!

3 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments