Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Pensum Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Coronavirus har gjort alle vanvittige

Jeg er ved at vågne op igen efter et par dage i sengen med feber, så det kan godt være, at der er en smule febervildelse over dette blogindlæg.

Men det virker altså på mig som om, at den der nye coronavirus især har ramt verdens politikere, så de alle er blevet vanvittige.

Politikerne har sat alt ind for at bekæmpe spredningen af én virus. Virksomheder går konkurs, folk bliver arbejdsløse, økonomien er ødelagt, folk er i fængsel i deres hjem, alle bliver kontrolleret, friheden er pist væk. Og vi finder os i det på grund af dødsangst.

Alt dette for at bekæmpe et virus, som ganske vist er en ny variant indenfor en velkendt virusfamilie, men hvor der ikke er noget nyt i, at der opstår nye varianter. Det ligger ligesom i virusfamiliernes natur at forandre sig. Det har de altid gjort, og det vil de altid gøre. Efter “ny coronavirus” vil der komme “ny ny coronavirus” og så videre.

Samtidig er der ingen, der reelt ved, præcis hvor farlig den nye coronavirus er. Frygten for den nye coronavirus stammer fra medierapporter fra Kina, som under normale omstændigheder ikke er, hvad vi tillægger den største troværdighed. Og det er simpelthen elendig videnskab at omtale alle dødsfald som “coronarelaterede”, bare fordi den afdøde var blevet smittet med den nye coronavirus. Folketing, myndigheder, medier og befolkning er gået i en form for frygt-selvsving, der har sat den rationelle tænkning ud af funktion.

Jeg foreslår, at vi vender tilbage til virkeligheden. Det omfatter erkendelse af, at mennesker altså godt stadigvæk kan blive syge, lide og dø af andre årsager end “ny coronavirus”. Hvor mange mennesker mon nu skal lide uden grund, fordi de bliver placeret bagerst i køen i sundhedssystemet bag dem med “ny coronavirus” (eller ny panikangst)? Hvordan kan vi være det bekendt: at undlade at hjælpe dem der reelt lider nu for at redde dem, der måske kommer til at lide i fremtiden?

I skrivende stund er der registreret 34 “coronarelatede dødsfald” i Danmark. Til sammenligning var der for to år siden 1.644 “influenzarelaterede dødsfald” i Danmark. Sådan ser det størrelsesforhold ud i et søjlediagram:

Vores politikere tror, at de kan løse de økonomiske aspekter ved coronakrisen ved at skifte til endnu mere over til fiktionsøkonomi. Det er økonomi baseret på lån fra centralbankerne i stedet for økonomi, der stammer fra virksomheder, der producerer produkter og tjenesteydelser med reel værdi. Nu er succesfulde små, mellemstore og endda ganske store virksomheder kommet på offentlig forsørgelse finansieret af ekstra lån til den danske stat fra Nationalbanken. Det er kommunisme sneget ind ad bagdøren med sundhed som camouflage.

Frihedens pris har altid været (risiko for) sygdom, og det vil den også blive ved med at være efter corona. Slutningen på livet har altid været død, så hvad med om vi begynder at leve livet, som om vi alle skal dø, uanset hvad vi gør for at undgå det?


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading