Kategorier
Abonnement FPA Frihedspressen Indlæg/Post Propagandabloggen

Corona-brevkassen: Nej, håndsprit virker ikke, hvis du drikker det

Jeg har i dag fået et spørgsmål i coronabrevkassen:

Jeg har læst, at håndsprit fjerner corona. Jeg er nu også begyndt at drikke det for at fjerne corona inde i min krop. Men nu føler jeg mig mærkelig tilpas, så jeg er i tvivl, om det virker?

Mit svar:

Nej, håndsprit virker ikke mod corona, hvis du drikker det. Du kan faktisk blive syg af at drikke håndsprit, så hold op med det. Brug det kun til hænderne.

Du kan heller ikke bruge andre former for sprit – f.eks. vodka eller snaps – til at fjerne corona i kroppen. Problemet er, at spritten hurtigt bliver fortyndet inde i kroppen, og så virker den ikke længere virusdræbende. Selvom du drikker dig meget fuld, så vil spritkoncentrationen i dit blod stadigvæk ikke blive høj nok til at slå virus ihjel. Tværtimod kan for meget alkohol/sprit svække dit immunforsvar, så du bliver mere modtagelig for virus.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x