Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Blev Magnus Heunicke hjernevasket til coronapanik?

08.04.2020

Event 201 var navnet på den store øvelse, der tilfældigvis gik forud for den aktuelle corona-pandemi. Jeg mistænker vores sundhedsminister for at have været udsat for massiv, usund påvirkning i den forbindelse.

Øvelsen blev afholdt den 18. oktober 2019 i New York og samlede mange af verdens politiske ledere til at øve sig i at reagere rigtigt på et udbrud af en ny form for coronavirus. Man kan kalde det en form for lynkursus i korrekt håndtering af en ny coronavirus-pandemi.

Blandt deltagerne var Danmarks sundhedsminister Magnus Heunicke.

Et centralt spørgsmål er: Hvem afholdte øvelsen, og hvilke interesser kan de have haft i at træne verdens politiske ledere i coronahåndtering? Andre spørgsmål: Hvem har givet dem retten til at definere “korrekt” håndtering af en sådan sundhedssituation? Hvor er de danske, uafhængige eksperter i den politiske proces? Hvordan kunne arrangørerne vide, at øvelsens corona-scenarie ville blive til virkelighed to måneder efter?

SUPER ZIONIST BLANDT BAGMÆNDENE

De tre primære arrangører af Event 201 var:

  1. Center for Health & Security, Johns Hopkins, Bloomberg School of Public Health
  2. World Economic Forum
  3. Bill & Melinda Gates Foundation

Nr. 1 på listen er den sundhedsfaglige part, der på god amerikansk vis har sine rødder i en af verdens rigeste mænd: Michael Bloomberg. Bloomberg har jødisk baggrund og er engageret tilhænger af den kriminelle stat Israel og den terrorbaserede zionisme.

Nr. 2 på listen er en samling af verdens største private virksomheder, og de arbejder for at overtage opgaver fra stater.

Nr. 3 på listen verdens formentlig største vaccine-pusher.

Ingen af arrangørerne havde altså en rent folkesundhedsmæssig og videnskabelig interesse i emnet. Alle var farvet af andre økonomiske og politiske interesser.

Hvorfor blev Magnus Heunicke sendt på hjernevasktur til det suspekte arrangement?


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

4.4 5 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading