Kategorier
Frihedspressen Indlæg Pr-abonnement Propagandabloggen

Blev Magnus Heunicke hjernevasket til coronapanik?

08.04.2020

Annonce:

Event 201 var navnet på den store øvelse, der tilfældigvis gik forud for den aktuelle corona-pandemi. Jeg mistænker vores sundhedsminister for at have været udsat for massiv, usund påvirkning i den forbindelse.

Øvelsen blev afholdt den 18. oktober 2019 i New York og samlede mange af verdens politiske ledere til at øve sig i at reagere rigtigt på et udbrud af en ny form for coronavirus. Man kan kalde det en form for lynkursus i korrekt håndtering af en ny coronavirus-pandemi.

Blandt deltagerne var Danmarks sundhedsminister Magnus Heunicke.

Et centralt spørgsmål er: Hvem afholdte øvelsen, og hvilke interesser kan de have haft i at træne verdens politiske ledere i coronahåndtering? Andre spørgsmål: Hvem har givet dem retten til at definere “korrekt” håndtering af en sådan sundhedssituation? Hvor er de danske, uafhængige eksperter i den politiske proces? Hvordan kunne arrangørerne vide, at øvelsens corona-scenarie ville blive til virkelighed to måneder efter?

SUPER ZIONIST BLANDT BAGMÆNDENE

De tre primære arrangører af Event 201 var:

  1. Center for Health & Security, Johns Hopkins, Bloomberg School of Public Health
  2. World Economic Forum
  3. Bill & Melinda Gates Foundation

Nr. 1 på listen er den sundhedsfaglige part, der på god amerikansk vis har sine rødder i en af verdens rigeste mænd: Michael Bloomberg. Bloomberg har jødisk baggrund og er engageret tilhænger af den kriminelle stat Israel og den terrorbaserede zionisme.

Nr. 2 på listen er en samling af verdens største private virksomheder, og de arbejder for at overtage opgaver fra stater.

Nr. 3 på listen verdens formentlig største vaccine-pusher.

Ingen af arrangørerne havde altså en rent folkesundhedsmæssig og videnskabelig interesse i emnet. Alle var farvet af andre økonomiske og politiske interesser.

Hvorfor blev Magnus Heunicke sendt på hjernevasktur til det suspekte arrangement?

Annonce:
4.4 5 votes
Brugervurdering
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x