Bliver rhinovirus det næste dræbervirus?

Jeg har opdaget et nyt dræbervirus, der kan vise sig at være meget farligere end corona. Det hedder rhinovirus.

Jeg vil hermed opfordre myndighederne til at fortælle os hver dag, hvor mange der er døde med rhinovirus siden i går.

Det nye rhinovirus kalder jeg Rhi-20, og det kan føre til sygdommen RhiVid-20 (rhinovirus disease). Det er farligt, fordi det skaber en infektion i de øvre luftveje. Det hedder Rhi-20, fordi det er den variant, der findes nu i 2020.

Problemet med rhinovirus er, at der hvert år kommer nye varianter, så det er umuligt at vaccinere imod. Karantæne er derfor den eneste løsning, da vi som samfund skal undgå sygdom for enhver pris.

Jeg vil hermed opfordre Mette Frederiksen til at tilføje RhiVid-20 til de nye coronalove. Vi skal have sundhedsministeren på banen, så han kan sende politiet efter folk, der går frit rundt på gaden med RhiVid-20 og smitter sagesløse medborgere.

SYMPTOMER PÅ RHVID-20

Symptomerne på RhiVid-20 omfatter bl.a. smerter i halsen, sygdomsfølelse, feber, snue og hoste. Det kan også føre til vejrtrækningsproblemer som følge af tilstoppet næse. Kombinationen af sygdomsfølelse, feber, hoste og vejrtrækningsproblemer gør, at man kan tro, at man har CoVid-19, hvor man i virkeligheden har RhiVid-20!

Forskning har vist, at næsten alle i Danmark hver år rammes en eller flere gange af rhinovirus, så mange danskere har allerede været nedlagt i år med RhiVid-20. Det ville være optimalt, hvis alle døde siden 1. januar 2020 nu bliver gravet op på kirkegårdene, så vi kan få dødsstatistikkerne opdateret. Det er en oplagt opgave for vores elskede kirkeminister.

Jeg frygter, at dødstallet for RhiVid-20 kommer til at eksplodere senere på året, hvis der ikke sættes hårdt ind nu. Her er nogle forslag til yderligere stramninger af de aktuelle coronaforbud, så vi også kan undgå RhiVid-20:

  • Ingen må forlade deres hjem, med mindre de har fået forudgående tilladelse fra politiet. Overtrædelse skal medføre isolationsfængsling straks og uden rettergang.
  • Det betyder, at al arbejde, uddannelse, shopping og social interaktion med folk udenfor husstanden fremover skal foregå online.
  • Alle fysiske butikker, cafeer, fitnesscentre og skoler skal lukkes permanent.
  • Sex med andre end den samboende partner skal gøres strafbart, da RhVid-20 kan smitte ved sex.

RhiVid-20 var tidligere kendt som forkølelse – eller på engelsk: ‘common cold’ – men jeg vil stærkt anbefale Mette Frederiksen at definere den kobling som strafbar misinformation, der truer Danmarks militære sikkerhed og derfor skal straffes efter Påvirkningsloven med fængselsstraf på op til 12 år. Russiske medier, der som alle ved er kontrolleret af den russiske efterretningstjeneste, omtaler også infektion med rhinovirus som forkølelse, så det er en overtrædelse af Påvirkningsloven at gøre det samme i Danmark.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments