Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Corona: Samme mønster for 10 år siden

Den nuværende situation med ny coronavirus ligner situationen for 10 år siden med ny influenzavirus. Hvad kan vi lære af det?

I 2009 var der en svineinfluenza-pandemi. Den varede var januar 2009 til august 2010. Der var tale om en ny influenzavirus. Den kom fra svin, så derfor blev den kaldt svineinfluenza.

Ligesom nu med corona så reagerede myndighederne også med panik dengang med svineinfluenza. Medierne blev overfyldt med information om den farlige nye influenza, og WHO råbte op om en ny, farlig pandemi.

Det viste sig efterhånden, at “pandemien” var startet ved, at en række almindelige influenza-tilfælde i Mexico var blevet forkert diagnosticieret som en form for “ny influenza”. Det var fra Mexico, at “pandemien” spredte sig til resten af verden – også Danmark.

I juni 2010 publicerede chefredaktøren for British Medical Journal en artikel, hvor hun afslørede, at nogle af eksperterne, der havde rådgivet WHO om pandemien havde finansielle forbindelser til medicinalvirksomheder, der der producerer vacciner og antivirale medikamenter. Det var formentlig en kunstigt skabt pandemi for at fremme salget hos de medicinalvirksomheder, der endte med at tjene milliarder på svineinfluenza-pandemien.

På trods af den indledende frygt så viste forskningen meget tydeligt, at den nye influenzavariant ikke var mere farlig end den almindelige sæsoninfluenza. Det var en storm i et glas vand. Der var reelt et nyt influenzavirus, men der er ikke noget nyt i, at der er et nyt influenzavirus. Det nye var omfanget af panik, ligesom nu.

Pandemien blev endvidere voldsomt overvurderet, da mange af de anvendte tests ikke var i stand til at skelne mellem det nye influenzavirus og det gamle.

Situationen med “ny influenzavirus” for 10 år siden ligner den nuværende situation med “ny coronavirus” til forveksling.

  • Hvorfor skal vi høre på alle de “coronarelaterede” dødsfald, som muligvis slet ikke skyldes noget nyt coronavirus? Eller noget virus overhovedet.
  • Hvorfor kan vi ikke få klar besked om de anvendte coronatest og selve diagnosen af CoVid-19 i Danmark? Hvor specifik er de anvendte tests? Er patienterne testet negative for alle andre årsager til hoste og lungebetændelse?
  • Hvorfor skal vi stole på information fra folk som f.eks. vores egen sundhedsminister, der er stolt af at være påvirket af Bill Gates & Co.? Hvorfor opfører verdens politikere sig som om, at Bill Gates er læge og ekspert i epidemier, virus og vacciner? Han er jo bare en rig mand, der har tjent kassen på computere.
  • Hvis vi ikke kunne stole på WHO dengang, hvorfor skal vi så kunne stole på dem nu? WHOs nuværende topchef oser ikke ligefrem af troværdighed.

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading