Kategorier
Frihedspressen Indlæg Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Grundloven er den eneste lov i Danmark, der ikke skal forstås bogstaveligt

Grundloven er sådan set den grundlæggende lov for alle andre love i Danmark. Det er sådan set umuligt for andre love at omgå bestemmelserne i Grundloven. Hvordan kan det så være, at vi ofte får at vide, at vi ikke skal læse Grundloven bogstaveligt? Det virker en anelse selvmodsigende.

DEN UDØVENDE MAGT ER HOS KONGEN

Vi får ofte at vide, at Kongehuset ikke længere har nogen rigtig magt i Danmark. De er ligebar bare til pynt og som minde om fortiden. Hvis det er sandt, hvordan kan det så være, at vi stadigvæk har denne paragraf i Grundloven?

§ 3. Den lovgivende magt er hos kongen og folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen. Den dømmende magt er hos domstolene.

Den udøvende magt omfatter den del af magten, udfører lovgivningen. Det omfatter bl.a. regeringen, ministrene, politiet, militæret, offentlige myndigheder og skoler.

Hvis Kongehuset ikke har nogen reel magt i dag-til-dag-ledelsen af landet, hvorfor har vi så denne paragraf i Grundloven?

§ 12. Kongen har med de i denne grundlov fastsatte indskrænkninger den højeste myndighed over alle rigets anliggender og udøver den gennem ministrene.

Her kan vi læse, at Kongen udøver sin magt gennem ministrene. Det ligner mere et repræsentativt diktatur end et repræsentativt demokrati. Hvis man altså læser lovteksten bogstaveligt, som man ikke må. I modsætning til alle andre love i Danmark, hvor teksterne bliver taget særdeles bogstaveligt og seriøst.

Hvis Danmark ikke er et diktatur med en urørlig diktator, hvorfor har vi så denne paragraf i Grundloven?

§ 13. Kongen er ansvarsfri; hans person er fredhellig. Ministrene er ansvarlige for regeringens førelse; deres ansvarlighed bestemmes nærmere ved lov.

KONGEHUSET SOM ORGANISATION

Og hvem/hvad er ‘Kongen’ egentlig i Danmark i dag? Ja, det er selvfølgelig ikke en ‘konge’, men en ‘dronning’. Men det er jo ikke bare én person, men hele Kongehuset som organisation. Det omfatter bl.a. Hofmarskallen, der er den øverste chef og administrator ved det danske hof.

Michael Ehrenreich har været Hofmarskal siden 2015. Før da var han direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab, der meget direkte har udmeldt, at coronakrisen viser, at den den nye verdensorden kommer nu. De fleste med efternavnet Ehrenreich har jødisk afstamning, men den kan også være katolsk.

Ulrik Federspiel er den aktuelle formand for selskabet, der har adresse på Amaliegade, hvor også Amalienborg ligger. Ulrik Federspiel har deltager i adskillige møder i Bilderberggruppen. Ulrik Federspiel er søn af Per Federspiel, der var tilknyttet Max Rothenborgs advokatfirma, der havde specialiseret sig i jødiske klienter. Per Federspiel spillede en central rolle i Danmarks støtte til etableringen af staten Israel efter 2. Verdenskrig.

Det kunne tyde på, at den udøvende magt i Danmark reelt ligger i en organisation med en særdeles pro-zionistisk historie. Når man tænker på de forbrydelser, der gennem historien er udført i zionismens navn, så giver det ekstra god grund til at være bange for magthaverne i Danmark – især hvis man er kritisk overfor Israel, zionisme og de falske jøder.

Er det ikke på tide, at vi får et reelt folkestyre i Danmark?


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x