Kategorier
Den Komiske Blog Gratis Indlæg/Post Public

Hvor mange dør med sokker?

MANGE DANSKERE DØR MED SOKKER

Nye tal fra SSI – Statens Sokke-Institut – viser, at utroligt mange danskere dør med sokker.

Forskerne understreger dog, at det endnu ikke er afklaret, om sokkerne er årsagen til alle dødsfald. De foreløbige undersøgelser viser, at flere af dem, der er døde med sokker, også har haft andre helbredsproblemer.

En anden undersøgelse – sponsoreret af The Barefoot Foundation – har vist, at sokker kan hæmme blodgennemstrømningen tilbage til hjertet og hjernen, og det kan forklare de sokkerelaterede dødsfald.

De nye resultater er så chokerende, at Mette Frederiksen nu overvejer et forbud mod alle sokker. Uafhængige forskere har foreslået, at det først skal undersøges videnskabeligt, om sokker rent faktisk er ÅRSAG til sundhedsproblemerne, og i givet fald hvilke sokker det drejer sig om. Disse forskere påstår, at det er nødvendigt at lave kontrollerede forsøg, hvor man påfører raske organismer de mistænkte sokker og derved fremkalder sygdom, før det er videnskabeligt bevist, at det er sokkerne, der er problemet.

Mette Frederiksen gentager, at hun er chokeret, og hun vil nu tale med WHOs general, som også er chokeret over de nye sokkestudier. Vi kan ikke vente på forskernes nørderier, siger Moder Mette og General Who. Vi er nødt til at handle NU – med et globalt sokkeforbud – det er jo for vores egen sikkerheds skyld!


Hvorfor får vi hver dag at vide, hvor mange der er døde med corona siden i går? Hvorfor får vi ikke også at vide, hvor mange der er døde med sokker? Jeg vil gætte på, at flere dør med sokker end med corona hver dag. Der er sikkert også nogen, der dør med både … Læs videre H…

Hvorfor får vi hver dag at vide, hvor mange der er døde med corona siden i går? Hvorfor får vi ikke også at vide, hvor mange der er døde med sokker?

Jeg vil gætte på, at flere dør med sokker end med corona hver dag. Der er sikkert også nogen, der dør med både sokker og corona. Men jeg skal holde op med at gætte og i stedet opfordre Mette Frederiksen til at få gang i noget reel sokkeforskning.

Hvis folk dør med sokker, så må det jo være fordi, at der er noget farligt ved sokker. Sokker er et symptom på det civiliserede samfund. Stenaldermanden og -kvinden gik jo ikke med sokker, og de blev slet ikke ramt af den samme type sygdomme, som vi bliver i det moderne samfund i dag.

Spørgsmålet er ikke, om sokker er farlige. Spørgsmålet er udelukkende, hvad vi kan gøre for at undgå sokker. Det kræver en ny sokkelov, så politiet kan udskrive bøder, hvis folk går med sokker.

Hvis alle holder op med at have sokker på fødderne altid, så vil ingen dø med sokker. Det er den eneste vej ud af sokkerelaterede dødsfald – og SoDis-20: Socks Disease 2020. Jeg vil gætte på, at en rundspørge til landets læger hurtigt ville kunne afsløre, at utroligt mange syge danskere har sokker på. De lider derfor af sokkerelateret sygdom (SoDis-20).

Der er ingen grund til at udføre eksperimentel forskning for at se, om man kan fremkalde sygdom ved at iklæde en person med sokker på fødderne. Enhver kan jo se, at folk bliver syge og dør på stribe med sokker! Den slags forskning er helt ude af takt med virkeligheden. Moderne forskning er data-drevet, og observationer af sammenhænge er altid lig med kausalitet.

Den pludselige forekomst af sokkerelaterede dødsfald kan skyldes, at der er kommet nye typer sokker på markedet. Mange sokker bliver lavet i Kina, og mistanken retter sig derfor på Kina som kilden til aktuelle sokkepandemi. Sokker muterer hele tiden med nye materialer, former og mønstre. Normalt giver det ikke store problemer, men med afsløringen af de nye dræbersokker i 2020 så vil vores hverdag aldrig blive den samme igen.

Spøg til side. Vi skal selvfølgelig lave ordentlig forskning, så vi både får tal på, hvor mange der dør med sokker, hvor mange der dør med bare fødder, og hvor mange der dør med sko. Vi skal også have tal på, hvor mange der dør med forskellige typer sokker og sko. På den måde kan vi vide, præcis hvilke sokker og evt. også sko, der skal forbydes ved lov.

Hvis vi fjerner alt det, som sygdom og dødsfald er relateret til, så vil vi fjerne al sygdom og død. Det er jo logik for perlehøns.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan Aftning
torsdag, 20 maj 2021, 17:03 17:03

Virkelig god fabel 🙂
Mon de kognitivt blinde (dem der lider af hysterisk blindhedssyndrom) evner at se det ?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x