Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Det store bedrag om det nye coronavirus

Jeg er ikke den eneste sundhedsfaglige person, der har dykket ned i forskningen bag det nye coronavirus og konkluderet, at den officielle historie ikke holder vand.

Andrew Kaufman er læge med sans for videnskab, og han har i et nyt online foredrag gennemgået forskningen bag den herskende opfattelse af, at det nye coronavirus er årsag til sygdom.

Han tager udgangspunkt i videnskabelige principper for at bevise, at et virus er årsag til sygdom. Det omfatter Kochs postulat med fire kriterier fra 1884 og Rivers revision af Koch i 1937 med seks kriterier.

Han starter med at dekonstruere en artikel i Nature fra 2003, der i følge Kaufman fejlagtigt påstår, at Kochs kriterier er opfyldt for SARS. SARS er en anden sygdom, der angiveligt skyldes et coronavirus, og hvor der angiveligt var en pandemi i 2002-2003, der dog ikke ramte Danmark. SARS står for Svær Akut Respiratorisk Syndrom.

Kaufman gennemgår hver enkelt reference i Nature-artiklen for at se, om Kochs og Rivers kritierier er opfyldt.

Kochs kriterier er:

  1. Mikroorganismen findes i syge men ikke i raske personer
  2. Mikroorganismen skal isoleres fra en syg organisme og dyrkes i ren kultur
  3. Mikroorganismen skal fremkalde samme sygdom, hvis den indføres i en rask organisme
  4. Mikroorganismen skal kunne isoleres igen

Rivers kriterier er:

  1. Virusset skal isoleres fra en syg organisme
  2. Virusset skal kultiveres i celler fra organismen
  3. Virusset skal kunne filtreres fra øvrige kompontenter i den syge organisme
  4. Virusset skal fremkalde samme sygdom, når det indføres i en rask organisme
  5. Virusset skal kunne isoleres igen
  6. Der skal kunne måles en specifik immunrespons på virusset

Kaufman konkluderer, at 0 ud af 6 af Rivers kriterier er opfyldt for SARS, og at Nature-artiklen slet ikke forholder sig til Kochs kriterier.

Kaufman bruger derefter den samme procedure til at se nærmere på CoVid-19 og det nye coronavirus. Konklusionen er stort set den samme: Ingen af Rivers kriterier (dog måske med undtagelse af nr. 6) er opfyldt for, at det nye coronavirus skulle være årsagen til CoVid-19. Det er nødvendigt, at alle Rivers kriterier er opfyldt, før man med en vis rimelighed kan konkludere, at et virus er årsag til en sygdom.

Kaufman beskriver også den rygtemølle, der har skabt historien om det nye coronavirus som årsag til CoVid-19. Det “videnskabelige” trick er at skrive videnskabelige artikler, der påstår kausalitet med henvisning til artikler, hvor der direkte står, at deres forskning ikke beviser kausalitet, fordi Kochs eller Rivers kriterier ikke er opfyldt. Vi har altså et stort problem med forfattere, der kommer med misvisende, uærlige eller bedrageriske udsagn i artikler i videnskabelige tidsskrifter.

Det betyder ikke, at folk ikke er syge eller dør. Det betyder bare, at det ikke er bevist, at et nyt coronavirus er årsagen til, at de er syge eller døde. Det grænser til vanvid at foretage så store politiske indgreb i et samfund, før det er bevist, at et nyt virus er årsag til sygdom. Folk blev også syge og døde før corona. Det, der formentlig sker nu, er simpelthen, at en masse sygdomme og dødsfald der ville være hændt alligevel bliver kategoriseret af systemet som “coronarelateret” eller “CoVid-19”. På den måde kan man skabe opfattelsen af et nyt dræbervirus og en ny farlig sygdom, der muligvis slet ikke eksisterer. Og magthaverne kan udnytte den resulterende frygt i befolkningen til at få vedtaget love, som der under normale omstændigheder ville have været stor modstand imod.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading