Kategorier
Coronabloggen Frihedspressen Indlæg Klassiker Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Corona: Hvad kan vi lære af 9/11?

Den aktuelle coronasituation ligner på mange måder situationen efter terrorangreb i USA den 11. september 2001. Dengang befandt min politiske bevidsthed sig dog i total søvn. Jeg vågnede først op til sandheden om 9/11 i 2016. Det er pinligt at indrømme, at der skulle gå næsten 15 år, før jeg opdagede, at den officielle historie umuligt kunne være sand.

Det er mit indtryk, at det principielt set er det samme, der foregår nu med coronaen, som der foregik dengang med 9/11:

 • Der bliver lynhurtigt midt i kaos dannet et overbevisende og tryghedsskabende narrativ – på et tidspunkt hvor der umuligt kan være samlet beviser nok for noget som helst.
 • Magthaverne og deres håndlangere gennemfører politiske beslutninger og store indgreb, inden der er dokumentation for, hvad problemet er, og hvem de skyldige reelt er. Det er dom og straf uden efterforskning og retssag.
 • Medierne videreformidler det herskende narrativ fuldstændig ukritisk eller kun med pseudokritik.
 • Ingen reelt kritiske stemmer får taletid i medierne.
 • Når der kommer overbevisende dokumentation for, at det herskende narrativ er forkert, så bliver det ignoreret og tiet ihjel i medierne, af politikerne og af håndlangerne.
 • Det herskende narrativ og den politiske strategi bliver stædigt fastholdt af herskerne, selvom der med tiden kommer mere og mere og mere og mere dokumentation, der sår seriøs tvivl om evidensgrundlaget for det hele.

Selvom vi er mange, der denne gang er vågnet hurtigt op til, at vi bliver fyldt med løgn, så skal vi belært af 9/11 nok desværre indstille os på, at det bliver en lang, sej kamp for frihed og retfærdighed. Der er så store økonomiske og andre magtmæssige interesser i løsningen på corona-problemet, at de helt åbenlyse huller i både problemet og løsningen vil blive ignoreret. Planen skal fortsætte. Koste hvad det vil. I den forbindelse er ‘problemet’ sådan set ligegyldigt, da problemets funktion er at bane vejen for ‘løsningen’. Politikerne og medierne vil derfor fortsat fodre fårene med information, der skaber frygt, som er den ‘reaktion’ på ‘problemet’, der gør ‘løsningen’ mulig.

Strategien med problem-reaktion-løsning er klassisk. Den går tilbage til Romerriget. Men det er hemmelig viden for de fleste får. Og hvis man opdager det, så bliver man et sort får. De fleste tror på, hvad de hører og ser i medierne. Deres følelsesmæssige reaktioner er forudsigelige. Dermed kan de fascistiske magthavere få får til at ønske at blive underlagt en magtudøvelse, der krænker deres frihed, ødelægger deres sundhed og reducerer dem til en robotlignende eksistens.

Jeg forventer, at coronaplanen bl.a. omfatter omfatter de følgende faser i kronologisk rækkefølge:

 • Frygt
 • Test
 • App
 • Kur
 • Vaccine
 • Adfærdsregulering afhængig af vaccine-status
 • Nye terrorangreb, f.eks. CoVid-20, CoVid-21, CoVid-22, osv.
 • Latterliggørelse af modstandere
 • Elektronisk ID koblet på vaccination
 • Usynlig tatovering som vaccine-ID
 • ID udvidet til betaling, overvågning og adgangskontrol
 • Nano-chip som ID

Projektet med at få os alle sammen udstyret med en chip vil blive solgt på, at det vil beskytte os mod virus og alle mulige andre trusler, og det vil gøre hverdagen meget lettere for os, når al betaling, adgangskontrol osv. foregår automatisk og usynligt.

Og vupti: Magthaverne har total kontrol over alle. Hvis du brokker dig over noget, hvis du ikke makker ret, så bliver der slukket for chippen!


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x